Novi zvuk: Lena Kovačević predstavlja numeru "Crni leptir" (video)

Novi zvuk: Lena Kovačević predstavlja numeru "Crni leptir" (video)

Autor: | 15/02/2021

0

Lena Kovačević je simbolično, 14. februara, predstavila svoj novi singl "Crni leptir" kao specijalan poklon svojim slušaocima. Nova pesma "Crni leptir" deo je albuma “Cafe” koji, pored još nekoliko novih pesama, treba da bude objavljen ove godine.

Pročitajte: Mnoge žene maštaju o ovome, a Leni Kovačević je to pošlo za rukom (foto)

Irina Duplevskaja

 

 

Autori muzike su Darko Dimitrov i Emina Jahović. Tekst potpisuje Emina Jahović, a producent i aranžer Darko Dimitrov. Ovaj autorski duo je kreirao i hit pesmu “Cafe” koja je stekla međunarodni uspeh.

Specijalnog senzibiliteta, drugačija od ostalih pesama sa albuma, “Crni leptir” donosi za Lenu novi  zvuk i emociju, a senzualnost muzike i glasa su ono što ovu pesmu čini svežom na albumu “Cafe”.

 

 

Lena Kovačević je ambasador nacionalne platforme Srbija stvara / Serbia Creates.

Lena osvanula na naslovnim stranama turskih časopisa

Lice Lene Kovačević krasilo je naslovne strane magazina u Turskoj usled svoje sve veće popularnosti u toj zemlji. Početkom januara 2021. objavljen je njen intervju u magazinu "Modda Turkey", a nedavno je bila i na naslovnim stranama magazina "Voir" i "Life Enjoy".

Pročitajte: Lena Kovačević oduševila, to može samo ona (video)

Kako je ranije najavljeno Lena će uskoro snimiti duet za međunarodno tržište sa poznatim turkim izvođačem, a u brojnim zemljama širom sveta aktuelan je njen singl “Cafe” u francuskoj verziji u kojoj gostuje poznati francuski umetnik C.Sen, a veoma je slušana i verzija pesme “Cafe” snimljena u saradnji sa holandskom muzičkom zvezdom Bollierom i srpskim elektronskim sastavom Divolly & Markward.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti