Novi emotivni izbor Marka Jarića ne prestaje da se komentariše: Ona je sušta suprotnost Adriani!

Novi emotivni izbor Marka Jarića ne prestaje da se komentariše: Ona je sušta suprotnost Adriani!

Autor: | 12/02/2021

0

Od kada se razveo od Adriane Lime, Marko Jarić o svojim emotivnim izborima retko se oglašavao. Posle lepe manekenke Boni, sa kojom je bio tri i po godine, Marka u poslednje vreme javnost neprekidno spaja sa atraktivnim plavušama. Milica Todorović, sa kojom su ga mediji spajali, sušta je suprotnost Adriani i Boni. Isti slučaj je i sa zanosnom plavušom Sarom Miom Jokić.

Sa ćerkom Lee Kiš, Marka neprekidno povezuju, još od kada je postalo jasno da simpatije postoje i da joj on na "Instagramu" neretko lajkuje fotografije. Nova devojka Marka Jarića, titula je, koju je Sara Mia ponela u javnosti, a sada je odlučila da kaže šta je zapravo po sredi.

Pročitajte: Atraktivna manekenka koja je zavela Marka Jarića umesto "srpska snajka" ponela titulu "bivše"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko (@marko_jaric10)

 

- Marko i ja se pratimo, lajkujemo slike. Lepo je kad se neko udvara, kad pokazuje interesovanje. Čoveka lično ne poznajem, ali se lepo udvara, ako možemo da kažemo sudeći po lajkovima. Ne bih širila tu priču, da l' su lajkovi, pozivi... Nezahvalno je da komentarišem, ne bih volela da drugoj strani bude neprijatno - iskrena je voditeljka.

Kada je u pitanju komunikacija, sa uspešnim sportistom, Sara ništa nije želela da precizira.

Pročitajte: Fotografija govori više od reči - Marko Jarić ponovo voli?

 

 

- Neću da kažem da li je došlo po poruke, prepiske. Kontakt preko društvenih mreža možemo da podvedemo pod neko sviđajuće prijateljstvo - rekla je za magazin "Svet".

Ovim povodom, Marko se ni ovoga puta nije oglašavao, a da li će romansa od sviđanja preći na neki viši nivo, ostaje da vidimo.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti