Kao grom iz vedra neba: Udaje se Rada Manojlović?

Kao grom iz vedra neba: Udaje se Rada Manojlović?

Autor: | 08/02/2021

0

Emotivni život Radmile Manojlović godinama je pod budnim okom javnost. Dok su mediji u nekoliko navrata navodili da je par pred raskidom, jer se Rada i Haris nisu previše eksponirali u javnosti, pevačica je svoju ljubav sa kolegom negovala dugih šest godina. O svadbi se šuškalo već neko vreme, ali čini se da je odluka sada definitivna - Rada Manojlović se udaje.

Nagađanja o venčanju sve su glasnija, a sve je počelo, jer Rada sve češće boravi u Gradačcu kod Harisovih roditelja. Kako neimenovan izvor tvrdi, njih dvoje govorili su o svadbi sa svojim porodicama, od kojih su dobili bezuslovnu podršku.

Pročitajte: Smrt u porodici Rade Manojlović - Posle majke, pevačica je izgubila i nju

 

 

Pevačica se ovim povodom nije oglasila, ipak, u poslednje vreme sve češće govori o ozbiljnijim planovima koje ima sa svojim dečkom Harisom Berkovićem.

- Moji su zadovoljni kada sam ja srećna, ne zamaraju me nekim formalnostima. Ako mene pitate, mnogo je važnija beba nego brak - govorila je pevačica, koja u poslednje vreme sve češće priželjkuje da se oseti u ulozi majke:

-U poslednje vreme ozbiljno razmišljam da konačno osetim kako je to imati dete. Pre bih da rodim dete, nego da se udajem, papir mi ništa ne znači, svadbu mogu da napravim kada hoću - rekla je pevačica za "Informer" i dodala:

Pročitajte: Brat Rade Manojlović otkrio u kakvom su odnosu godinama

 

 

- Haris bi hteo bebu, ali ja kočim, nekako mi nije logično da pravimo decu, a da nemamo svoj stan, možda to nije pravilno razmišljanje, ali mene to opterećuje.

Ipak, čini se da više nema šta da se čeka, pa su glasine da se Rada Manojlović udaje sve glasinije, a šta o tome kaže pevačica ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin