Voditeljka Dea Đurđević na godišnjicu stravične nesreće objavila fotografiju koja će vas naterati da se zapitate

Voditeljka Dea Đurđević na godišnjicu stravične nesreće objavila fotografiju koja će vas naterati da se zapitate

Autor: | 08/02/2021

0

Voditeljka Dea Đurđević pre tačno dve godine doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je pukom srećom ostala živa. Jednog sasvim običnog februarskog jutra krenula je na posao, na koji tog dana nije ni stigla. Poledica, krizav kolovoz i brzina autobusa koji je proleteo pred nje zauvek su promenili njen život. Zato je Dea sada odlučila da javnosti pošalje snažnu poruku koja će mnoge naterati da se zapitaju gde su i šta rade.

Pročitajte: Voditeljka Dea Durđević je dve godine o ovome ćutala, ali više ne želi - Biću potpuno iskrena

foto ATA Images

 

- Još uvek se borim. Još uvek sa osmehom na licu. I tako će biti zauvek.Tog dana se sve promenilo. Osećala sam bol i u najsitnijim kočicama u telu, a nisam mogla se da pomerim ni milimetar. Samo da trepnem i da se nasmejem. Smejala sam se smrti u lice jer sam znala da ću pobediti. I jesam pobedila.Sada se trudim da pobedim sebe i da svaki dan napredujem, da naučim nešto novo i da svoje fizičko i psihičko zdravlje vratim u normalu. Srećna sam. Živa sam. Jer, samo prave kraljice pretoče bol u moć - napisala je voditeljka Dea Đurđević ispod fotografije iz bolnice i tako poslala svima snažnu poruku. Ona je objavila i kako danas, tačno dve godine kasnije, izgleda - srećna, nasmejana, sigurne u sebe i svoje snove! 

Pročitajte: Sreća je konačno tu - Voditeljka Dea Đurđević i Mladen Mijatović podelili lepe vesti 

 

 

- Doktori su tada moje povrede okarakterisali kao ratne i rekli su da ovako nešto preživljava jedan u milion. I uspela sam. Odnosno, uspeli smo. Mislim da ću na terapije ići dugi niz godina s obzirom na težinu mojih povreda i tempo oporavka. Ukoliko doktori misle da treba još neka intervencija da se uradi, poslušaću ih. Imam potpuno poverenje u naše zdravstvo i naši lekari su zaista veliki heroji - pre nekoliko dana je rekla Dea za "Blic", koja se odavno vratila i poslu koji voli.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još