Ceca Bojković izašla iz bolnice - Glumica otkrila kako se sada oseća

Ceca Bojković izašla iz bolnice - Glumica otkrila kako se sada oseća

Autor: | 06/02/2021

0

Svetlana Ceca Bojković izašla je iz bolnice, gde je smeštena kao pacijent sa pozitivnim testom na korona virus. Kako izvor blizak lekarskom timu tvrdi za domaće medije, glumica je u KBC "Dragiša Mišović" primljena predostrožnosti radi, kako bi tim stručnjaka detaljno pratio njeno stanje.Ceca Bojković sada je izašla iz bolnice i oglasila se povodom svog trenutnog stanja.

Glumica se trenutno nalazi u kućnoj izolaciji i kako kaže, oseća se dobro.

- Sve je u redu, oporavak ide svojim tokom. Biću dve nedelje u kućnoj izolaciji. Prilično je zamorno, ali dobro sam - kaže Ceca Bojković za "Blic".

Pročitajte: Svetlana Ceca Bojković hospitalizovana, iz bolnice se oglasila o svom zdravstvenom stanju

Uprkos brojnim tvrdnjama domaćih medija, kako je zaražena i retkom bakteriom, klostridiom, glumica otkriva da je lečenje prošlo bez komplikacija.

- Nije bilo nikakvih komplikacija, hvala bogu. Kako zna da bude, ja sam bila lakši slučaj. Ali ni taj lakši slučaj nije naivan - iskrena je glumica.

Ceca Bojković izašla je iz bolnice i sada je u kućnoj izolaciji, ali ističe da je u bolnici imala adekvatnu negu i zaista dobre uslove.

Pročitajte: Veliki povratak glumačke dive: Zbog Svetlane Cece Bojković gomila poznatih sinoć u Teatru na brdu (foto)

- Zahvaljujem se osoblju, zaista sam imala odličan tretman. Jako sam zadovoljna - kaže glumica, koja će se naredne dve nedelje oporavljati u svom domu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin