Porodica konačno na okupu u Nemačkoj: Ovo je novi dom Sofije Milošević i Luke Jovića (foto)

Porodica konačno na okupu u Nemačkoj: Ovo je novi dom Sofije Milošević i Luke Jovića (foto)

Autor: | 06/02/2021

0

Idiličan život, koji su Sofija Milošević i Luka Jović vodili u Madridu, ništa ne može da poremeti, pa čak ni sportski angažman mladog fudbalera. Iako je iz Real Madrida prešao na pozajmicu u Ajntraht, Luka Jović sa sobom je poveo verenicu i sina. Zbog sportskih obaveza bazu su iz Madrida premestili u Nemačku. Novi dom u Nemačkoj, sjajna je zamena za luksuznu vilu u Madridu, u koju će se par ubrzo vratiti.

Sofija se na svom "Instagram" profilu nakratko oprostila od Madrida, koji jako voli, uz reči: "Vidimo se uskoro!". A onda se sa sinom ukrcala na let za Nemačku i otišla kod Luke, kako bi porodica ponovo bila na okupu.

Pročitajte: Raj u srcu Španije - Zavirite u glamurozni dom Sofije i Luke Jovića (foto/video)

 

 

Čim je stigla i neko vreme provela sa Lukom, Sofija je na "Instagramu" pokazala svoj novi dom, koji po minimalističkom stilu i tonovima, gotovo ne odstupa od enterijera, u kome je par uživao i u Milanu.

Instagram screenshot @sofimilo

 

 

Luka i Sofija srećni su što su ponovo na okupu, a u novom domu uživaće u svakom danu sa malim Aleksejem.

Porodica i ovog puta Luki pruža neizmernu podršku, a o povratku u klub, koji mu je doneo neverovatan uspeh, Luka je nedavno ovako govorio:

- Presrećan sam zbog povratka u Ajntraht, klub koji mi je mnogo dao. Osećam se fenomenalno. Biće mi čast da u narednim mesecima nosim dres ovog kluba. Mislim da je povratak u klub koji mi je u srcu pravi potez. Daću sve od sebe!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još