Aleksandar Cvetković posle deset godina braka prvi put učinio ovo

Aleksandar Cvetković posle deset godina braka prvi put učinio ovo

Autor: | 07/02/2021

0

Kraj 2020. godine bio je prilično težak za Aleksandra Cvetkovića, frontmena “Tropiko benda”, jer je preležao koronu, ali je zato 2021. počela na najlepši mogući način, u krugu porodice. To se, priznaje, nije desilo dugo. Štaviše, otkad je u braku, a tome ima skoro decenija, nijednom nije bio kod kuće u novogodišnjoj noći. Ovog 31. decembra uživao je sa svoje tri dame, suprugom Jovanom i ćerkama Helenom i Đinom.

‒ Znam da je teško u to poverovati, ali nikada nismo zajedno odbrojavali sekunde do početka nove godine ‒ kaže popularni Sale Tropiko. ‒ Svi smo bili uzbuđeni i srećni što smo konačno na okupu i slobodno mogu da kažem da nam je 2021. fenomenalno krenula. Puni smo neke pozitivne energije.

Pročitajte: Za njih je danas poseban dan - Jovana Pajić suprugu posvetila emotivnu poruku (foto)

foto Bojan Vuković za "Star"

 

Imajući u vidu da su zbog pandemije otkazani mnogi umetničko-zabavni programi, uključujući koncerte, Sale može maksimalno da se posveti deci.

‒ Silom prilika život muzičara potpuno se promenio. Uostalom, kao kod većine ljudi. Trudim se da sa devojčicama provodim kvalitetno vreme, pa je svaki slobodan trenutak rezervisan za boravak u prirodi i na svežem vazduhu. Imamo omiljena mesta na koja volimo da idemo porodično. Često se šetamo Kalemegdanom ili smo na Adi, a odemo i na kraći izlet van grada.

Aleksandar Cvetković - I Helena i Đina obožavaju muziku 

Na pitanje šta njegove ćerke najviše zanima uz smeh otkriva:

‒ Najveće interesovanje, i to zajedničko, pokazuju kada odluče da “zafrkavaju” roditelje. Šalu na stranu, iako su još male, radoznale su i svestrane. Kao sva deca obožavaju igračke, a iskazuju i veliku ljubav prema sportovima, naročito plivanju. Vole da trčkaraju po prirodi. Iznad svega, naravno, obožavaju muziku. Obe su prilično talentovane. Osmogodišnja Helena pohađa nižu muzičku školu, dok je za četiri godine mlađu Đinu još rano da krene tim putem.

foto Bojan Vuković za "Star"

 

Starija ćerka, priča Aleksandar, voli da bude tatina pratnja na muzičkim manifestacijama ili prilikom televizijskih gostovanja.

‒ Povedem je kad god je moguće. Pravila mi je društvo i na snimanju poslednjeg novogodišnjeg programa. Tom prilikom spontano su nastale ove naše zajedničke fotografije. Kako to obično biva, neplanirane stvari uvek ispadnu najiskrenije i najlepše..

Autor: Eva Čubrović

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti