Maša i Marko Luis: Sa nestrpljenjem očekujemo dolazak ćerkice

Maša i Marko Luis: Sa nestrpljenjem očekujemo dolazak ćerkice

Autor: | 06/02/2021

0

Dok odbrojavaju dane do dolaska na svet novog člana porodice, ćerke za koju smišljaju neko lepo i neobično ime koje će se slagati uz Dima, kako se zove njihov trogodišnji sin, Maša i Marko Stojanović Luis trude se da vode uobičajeni život. Korona ih nije uplašila, ali je promenila brojne planove, pre svega poslovne, jer su zbog epidemije koncerti na čekanju. Na pitanje sa kakvim očekivanjima su zakoračili u 2021. godinu mladi par složno odgovara:

‒ Želimo da se naša ćerka rodi zdrava i da smo svi zdravi i zajedno. Nadamo se da će se život što pre vrati u normalu i da ćemo se grliti i pevati kao pre.

Hello!

 

 

Iako je iza njih trogodišnje roditeljsko iskustvo, priznaju da im se čini kao da sve počinju iz početka.

‒ Moraćemo da se podsetimo kako je to kad u kući imate novorođenče, ali verujem da ćemo brzo ući u fazon. Ipak, pošto ćemo sad dobiti devojčicu očekuje nas potpuno nova priča. Nema „copy‒paste“, nego idemo sve od nule. Kada se Dima rodio, imali smo dobre savetnike pa nismo pravili “greške” kao što su kupovina i gomilanje nepotrebnih stvari. Toga se i sada pridržavamo. Sa sinom smo brzo uspostavili ritam spavanja, tako da smo bili odmorni. Nadamo se da ćemo isto uspeti i sa devojčicom. Kako god da bude, samo da smo svi zdravi.

Da li je Mašina trudnoća u vreme korone pomogla da skrenu misli sa loših vesti koje svakodnevno pristižu ili su, upravo zbog trudnoće, bili dodatno oprezni?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Louis (@marko.louis25)

 

‒ Mnogo toga se dešavalo poslednjih meseci, tako da mi je mozak bio intenzivno zaposlen. U inat svemu trudimo se da uživamo i pamtimo samo lepe zajedničke trenutke. Proći će i ova situacija, a mi ćemo jednog dana imati zanimljive priče koje će počinjati: “Je l' se sećaš kad si bila trudna za vreme korone...” Uostalom, kada je Dima rođen, harala je pandemija malih boginja. Bilo je slično kao danas, samo su boginje imale lošijeg PR-a. (smeh) Iako je još mali, sa sinom puno pričamo o bebi. Mislim da otprilike shvata šta se dešava, mada ćemo pravu reakciju videti tek kada sestrica dođe kući. Sigurno će biti ljubomore, ali hendlovaćemo to. Kad ga pitamo gde je beba, kaže: “Kod mame u stomaku”. Svakodnevno izmišlja neka imena. Nastojaćemo da ga što više uključimo u dešavanja, svakako će biti zanimljivo.

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od 5. februara!

Hello!

 

 

Autor: Eva Čubrović

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin