Svi pričaju o suprugu Jelene Đukić, a ona otkriva istinu: Udata sam samo za medije!

Svi pričaju o suprugu Jelene Đukić, a ona otkriva istinu: Udata sam samo za medije!

Autor: | 05/02/2021

0

Glumica Jelena Đukić, široj publici postala je omiljena po ulozi Višnje u hit seriji "Igra sudbine". Nedavno je zaigrala i u filmu "Vikend sa ćaletom", pa je sve zaintrigirala glumačkom, ali i vizuelnom transformaciom. Ipak, njeno ime danima je tema domaćih medija, jer je mnogima manja poznata činjenica da je Jelena udata za Milorada Milinkovića, tragača iz kviza "Potera".

Suprug Jelene Đukić postao je glavna tema medija, a onda je Jelena odlučila da se oglasi i stavi tačku na pisanja o njihovom braku.

Pročitajte: Jelena Đukić i Milorad Milinković - Nećemo ćerki birati profesiju

 

 

- Moj bračni status se promenio. Milorad i ja nismo zajedno tri godine. Imamo dete o kome vodimo računa zajednički. Sporazumno i civilizovano smo se razišli i ostali smo u korektnim odnosima - otkrila je Jelena u intervjuu za "Nova.rs" i istakla da je ona u braku još samo za medije.

Jelena Jovanov/Gloria

 

 

– Kada se prekine neki emotivni odnos – on je prekinut. Posle toga ljudi ostaju bliski jedino ako imaju nešto što ih veže, a u našem slučaju to je dete. Trudimo se da njoj bude dobro i da izraste u zdravu i stabilnu ličnost - osvrnula se ona i na odnos koji danas ima sa suprugom.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti