Nataša Aksentijević: Roditelji mi nisu dali nikakvo nasledstvo, nemam ništa sa Miljušima

Nataša Aksentijević: Roditelji mi nisu dali nikakvo nasledstvo, nemam ništa sa Miljušima

Autor: | 02/02/2021

0

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević jedna je od onih žena koje ne vole da spominju svoje devojačko prezime i sa ponosom nose muževljevo. 

Ona je na pomen njenog devojačkog prezimena prilično burno rekavši:

- Sa tim Miljušima nemam ništa.

Voditeljka Nataša Aksentijević je oštro kritikovala svoje roditelje rekavši da im ništa ne duguje, i da nosi prezime  Aksentijević već 10 godina.

- Nisam emotivno vezana, meni je okej da budem Aksentijević. Da su mi ti roditelji nešto dali u nasledstvo, pa da kaže čovek ajde da se njihovo prezime zadrži. Oni imaju tog sina što su njemu sve dali, pa nek im on nosi prezime, ja neću - rekla je glumica u emisiji "Grand magazin".

Pročitajte: Voditeljka Nataša Aksentijević pred teškim izazovom - U narednih šest meseci smršaću 50 kilograma

Nataša je već godinama u srećnom braku sa Dušanom, sa kojim ima dve ćerke, ali sa suprugom se retko kad pojavljuje u javnosti.

- Kada mi je oprostio neke stvari, tada me je potpuno oborio s nogu. Mislila sam da tolika ljubav i razumevanje postoje samo u knjigama, a onda sam shvatila da sam ja srećnica koja to ima. Za mene je to bilo iznenađujuće. Znam da bi vama novinarima sada bilo najbolje kada bih rekla da mi je oprostio prevaru, ali nije to bilo posredi - rekla je voditeljka Nataša Aksentijević svojevremeno za "Story".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti