Veliko slavlje u domu Marine Tadić: Sve oči uprte samo u nju (foto)

Veliko slavlje u domu Marine Tadić: Sve oči uprte samo u nju (foto)

01/02/2021

0

Veliko slavlje u domu Marine Tadić održano je juče, ali je veliko bilo samo zbog svog povoda. Naime, Marina je sa svojim suprugom u porodičnom domu priredila skromnu proslavu za svoju princezu. Vera je proslavila prvi rođendan i to je za Marinu i Uroša najradosnije i najveće slavlje, koje su do sada imali, bez obzira na broj gostiju.

Iako je atmosfera bila intimna, mala Vera dobila je prelepu rođendansku tortu, kao i mnoštvo kolačića, a sve oči bile su uprte u preslatku slavljenicu.

Pročitajte: Marina Tadić za portal Hello! otkriva kako će njena ćerkica Vera provesti svoje prve praznike

Instagram printscreen @marinatadic_official

 

 

Nisu izostali ni brojni pokloni, koje je Marinina mezimica dobila za svoj prvi rođendan. Ponosna mama bila je ophrvana emocijama, jer njena devojčica raste zaista brzo, ali je uživala da joj pri otvaranju rođendanskih poklona pravi društvo.

Instagram printscreen @marinatadic_official

 

 

Za Marinu prva godina Verinog odrastanja bila je neverovatno iskustvo.

- Gotovo sve se promenilo. Ali u mom slučaju na bolje. Znam da je ovo za sve bila najteža i možda najgora godina, ali u mom slučaju je obrnuto. Sve lepo je došlo u moj život. Vera je za mene ovu godinu svakako učinila boljom, lakšom i nekako spokojnijom. Iako je ceo svet na trenutak stao, ja se šalim pa kažem: "stao je svet kad se rodila Vera", ali zaista je tako, mislim u mom životu. Sve ostalo je stalo, a život sa njom se pokrenuo.

Pročitajte: Marina Tadić pokazala presladak momenat - Evo kako Vera i njen tata provode vreme (foto)

 

 

- Biti mama je najlepši, ali i najteži zadatak. Najviše emocija, onih lepih, ali i strepnje. Kad je tek došla kući, pa je gledate, pa osluškujete da li diše, to su sve strepnje, ali onda dolaze one lepe stvari, prvi osmeh, prvi zubić, prvi korak - opisala je Marina prvu godinu Verinog odrastanja u intervjuu za naš portal.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images