Istopićete se: Tamara Ćosić postala tetka i sada se ne odvaja od nje (foto)

Istopićete se: Tamara Ćosić postala tetka i sada se ne odvaja od nje (foto)

Autor: | 30/01/2021

0

Glumica Marina Ćosić na svet je 23. januara donela preslatku devojčicu. Ona i njen suprug, Nikola Mirković za svoju princezu odabrali su ime po antičkoj boginji mudrosti, Sofija.

Kada je devojčica stigla na svet najbliži prijatelji i porodica pripremili su intimno slavlje, kako bi u skladu sa propisanim merama usled pandemije korona virusa, ipak obeležili ovaj za njih tako poseban dan. Tri dana, nakon porođaja i Marina je sa svojom princezom stigla kući. 

Pročitajte: Oduševiće vas fotografije - Marina Ćosić napustila porodilište

ATA Images

 

Cela porodica obradovala se preslatkoj Sofiji, i priredila joj neverovatan doček. Ipak, najviše joj se radovala njena tetka Tamara.

BlogerkaTamara Ćosić sestri je bila najveća podrška tokom čitave trudnoće, a sa nestrpljenjem je očekivala da ugleda svoju sestričinu. Sada, kada su se konačno upoznale, desila se ljubav na prvi pogled. Tamara Ćosić postala je tetka i oduševljeno provodi vreme sa malom Sofijom, a sada je na svom "Instagramu" podelila prvu fotografiju sa sestričinom u naručju.

Instagram printscreen @lepasvakidan

 

- Ljubav mala, mekana i divna - napisala je Tamara u opisu, a sudeći po fotografiji jasno je da su njih dve već postale najbolje prijateljice.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti