Veza postaje ozbiljna: Kloi Kardašijan se uselila kod Tristana?

kloi-kardasijan

Kloi Kardašijan je svoju vezu sa košarkašem Tristanom Tompsonom izgleda podigla na novi nivo – počela je da prenosi svoje stvari u njegovu kuću u Ohaju!?

Par se zabavlja tek dva meseca, a veza je izgleda postala ozbiljna. Kloi je organizovala da se njene stvari i odeća prebace u Tristanov dom u Ohaju.

Košarkaš koji igra za “Cavaliers” iz Klivlenda, trenutno je stacioniran u Ohaju dok traje sezona utakmica.

A photo posted by RED Radio/TV (@redradiotv) on


– Kloi je poslala nešto svoje odeće u Ohajo, jer planira da ide do njega češće tokom sezone – rekao je izvor za E! news.

Očigledno da u njihovoj vezi, uprkos tračevima, sve ide kako treba.

– Kloi i Tristan su zaista sjajno. Oni su prava ekskluziva – rekao je izvor i naglasio – Između njih postoji dobra hemija i zaista su srećni zajedno.

Izvor je otkrio i da su Tristanovi prijatelji i saigrači u dobrim odnosima sa Kloi.

– Ona se baš zbližila sa par njegovih prijatelja, pa čak i izlazi sa njima. Kloi se odavno nije tako zabavljala.


Kloi je odletela za Ohajo prošlog vikenda da bi navijala za Tristana na utakmici pred početak sezone. Očigledno je njena i Tristanova veza sve jača, uprkos traču koji se pojavio prošle nedelje – da je Tristanova bivša devojka Džordan Krejg trudna i da je on otac!

Džordan i Tristan su se zabavljali tri godine, ali nije baš najjasnije da li su bili u vezi kada je ona ostala u drugom stanju – a Džordan još uvek nije otkrila ko je otac deteta.

hellomagazin.rs/m.g.guliver/getty

Više o temama: