Ćerka Hajdi Klum nakon 14 godina upoznala svog biološkog oca

Najstarija ćerka Hajdi Klum, Leni (14), nije odrastala uz svog biološkog oca Flavia Briatorea i nikada ga nije upoznala, ali izgleda da su se stvari promenile nakon susreta u Italiji.

Manekenka i italijanski biznismen raskinuli su 2004. godine, pre nego što se Leni i rodila, pa ju je sa Hajdi odgajio manekenkin bivši suprug Sil, koji je Flaviovu ćerku čak i usvojio.

Hajdi je bila sa roditeljima, troje dece i bivšim suprugom u jednom hotelu, dok im se Briatore kasnije pridružio. Leni nije krila uzbuđenje, a sa biznismenom se pri susretu dugo grlila. Iako manekenka nije krila da njena mezimica i njen biološki otac nemaju nikakav odnos, nešto se u međuvremenu promenilo.

Kako piše TMZ, Hajdi je bila tamo sa kompletnom porodicom, uključujuči roditelje i troje dece koje ima sa Silom. I svi su bili srećni i zabavljali su se. Flavio im se pridružio na ručku, a za stolom je ćaskao čak i sa Hajdi.

Nije poznato da li je do susreta došlo zbog neke posebne prilike, ili, pak, Lenin otac planira od sada češće da viđa svoju ćerku.

Podsetimo, Fabio je pre nekoliko godina izjavio da je sasvim u redu da Sil usvoji njegovu ćerku, jer treba da raste u porodici.

 

hellomagazin.rsTMZ/KurirGuliver/Getty

Više o temama: