Blejk Lajvli je pravi kameleon, nova transformacija pred filmskim kamerama

Glumica Blejk Lajvli svojim izgledom najvše podseća na glamurozne holivudske dive iz pedesetih godina prošlog veka, ali u modernom izdanju.

Svestrana i prilagodljiva, Blejk se često i lako transformiše u različite likove koje tumači i ne libi se da glamurozni izgled zameni zapuštenim i opuštenim, kada to uloga zahteva od nje, te smo je tako videli potpuno neprepoznatljivu na setu snimanja novog filma u Dablinu.

Ovoga puta je zarad ove uloge postala i crnka sa kratkom kosom, ali i pin-up crvenokosa zavodnica u Louboutin visokim potpeticama.

💋 #TheRhythmSectionMovie

Објава коју дели Blake Lively (@blakelively) дана

Koliko smo mogli da saznamo radi se o njenom novom filmu The Rhythm Section, koji se ovih dana snima u Njujorku, a koji donosi priču o ženama herojima iz stvarnog života.

😍 #blakelively #therhythmsectionmovie RhythmSectionMovie #queen #rainha #hair #cabelo #movie #filme

Објава коју дели Blake Lively Brasil 🇧🇷 (@blakelively_fc) дана

Kako na sajtu IMDb stoji, film se očekuje u bioskopima sledeće godine, a Blejk će tumačiti ulogu žene koja sprema osvetu protiv onih koji su organizovali avionsku nesreću u kojoj je stradala njena porodica. Kao partner uz Blejk, koja tumači ulogu Stefani Patrik, stoji i Džad Lou., ali bez imena uloge koju tumači.

Објава коју дели VIBZN.com (@projectvibzn) дана

hellomagazin.rs/m.g.guliver/getty

Više o temama: