Danak stresnoj godini: Kim i Kanje idu na individualne psihoterapije

Danak stresnoj godini: Kim i Kanje idu na individualne psihoterapije

Autor: | 22/12/2016

0

Kim Kardašijan i Kanje Vest odlučili su da potraže stručnu psihološku pomoć, a na savetovanja idu odvojeno.

Pomoć svako od njih traži zbog izuzetno turbulentnih događaja koji su im obeležili 2016. godinu: Kanje zbog nervnog sloma, a Kim zbog traumatične pljačke u Parizu.

Paklena zavisnost Kanjea Vesta, porodica ne zna kako da ga izbavi

Poslednjih nekoliko meseci su za Kim i Kanjea bili posebno problematični. Kim je u oktobru preživela oružanu pljačku u Parizu, a Kanje je samo mesec dana kasnije završio u bolnici zbog nervnog sloma. U međuvremenu su se pojavila šuškanja da Kim želi razvod jer više ne može da podnese Kanjeovo ponašanje, i da je reper nakon što je izašao iz bolnice otišao da živi sam u iznajmljenoj kući.

Ipak, oni su preko zajedničkog prijatelja poručili da se ljubav među njima se još nije ugasila i da ni ne razmišljaju o razvodu.

- Kim još ima traume zbog pljačke i odlazi redovno na psihoterapiju. Kanje ide na savetovanje zbog depresije i pokušava da nauči da se bolje nosi sa stresom - rekao je neimenovani izvor za časopis "People".

Žrtvovao je majku zbog uspeha: Da li je Kanje Vest zbog kajanja doživeo nervni slom?

Kim je dugo bila potpuno "nema" na društvenim mrežama, a nedavno je prvi put objavila fotografiju, nastalu za praznični seksi kalendar časopisa "Love".

Kanjea, s druge strane, muče mnoge stvari. Naime, nedavno se saznalo da ga je član porodice ucenjivao snimkom na kome se vidi kako Kanje ima seks s nepoznatom ženom, iste godine kada je upoznao Kim.

U vreme kada je doživio slom, bila je deveta godišnjica smrti njegove majke, a navodno ga muči i nesanica zbog prenatrpanog rasporeda.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Najnovije vesti