Teška godina je iza nje: Selin Dion objavila video o 2016.

Teška godina je iza nje: Selin Dion objavila video o 2016.

Autor: | 23/12/2016

0

Selin Dion je videom podsetila na najteže trenutke ove godine.

Iako je imala uspešnu poslovnu godinu, čuvena pevačica je pretrpela teške gubitke u 2016. godini.

Selin je ove godine izgubila ljubav svog života. Njen suprug i menadžer Rene Anželil umro je početkom godine od posledica raka grla, a nedugo nakon toga Selin je izgubila i brata Danijela koji je umro od iste bolesti.

Loša sreća nikako da napusti porodicu Selin Dion

Slomljena bolom, pevačica se mesecima borila s depresijom, ali je odlučila da nastavi svoju svetsku turneju jer je tako, otkrila je, želeo njen suprug.

Ona je vidno smršala, a njeni prijatelji brinuli su se za nju jer je tugu utapala u alkoholu i jakim tabletama. Pevačica je često plakala na bini na svojim koncertima, a slomila se i kada je primila nagradu za muzičku ikonu na dodelama "Billboard" nagrada u maju.

Nakon velikih porodičnih gubitaka Selin Dion želi da usvoji devojčicu

Dirljivi video koji prikazuje najvažnije trenutke Selinine godine završava se njenim citatom.

- Moj glas ne čuje se bez tebe. Ostvario si mi snove iz detinjstva. Nadam se da sam te inspirisala da i ti ostvariš svoje - rekla je Selin.

Ona i Rene su se upoznali kada je njoj bilo 12 godina, a on je bio uspešni 38-godišnji muzički menadžer. Vezu su započeli deset godina kasnije, a venčali su se 1994. godine.

Selin je u avgustu 2015. otkrila da je poslednja želja njenog supruga da joj umre na rukama. Selin i Rene imaju tri sina, Rene Čarlsa i blizance Nelsona i Edija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: selin dion