Poznati koji su potajno pravi "gadovi"

Poznati koji su potajno pravi "gadovi"

Autor: | 24/12/2016

0

Džulija Roberts

Širok osmeh njen je zaštitni znak. No Džulij je, šuška se, neljubazna prema članovima filmske ekipe. Jedna stilistkinja se požalila da je Roberts nakon višesatnog isprobavanja haljina sve pobacala na pod svlačionice i ostavila njoj da ih pospremi. Glumica se godinama navodno rugala svojoj polusestri Nensi, koja je imala problema s gojaznošću i depresijom. Nensi je 2014. počinila samoubistvo.

Arijana Grande

Pevačica je dugo negovala stil dobre i slatke devojke ali glasine da je to daleko od istine prate je gotovo od početka karijere. Grande je jednom prilikom izjavila da su joj obožavaoci dosadni i da želi da "svi umru". Kasnije je snimljena sigurnosnom kamerom u pekarii kako oblizuje krofnu i vraća je nazad na prodajno mesto.

Džared Leto

Iako mu malo ko može osporiti glumački talent, Leto je, navodno, neugodan i retko ko voli s njim da radi. Tokom godina, devojke koje su radile s njim su se žalile da im se "agresivno nabacuje". Džared navodno voli i da vređa fanove na svojim koncertima s grupom 30 Seconds to Mars, kao i tehničare s kojima, čak i kada je to potrebno, ne želi ni da razgovara.


Džej Zi

Reper se jednom prilikom uvredio i naljutio na turistu koji ga u Parizu nije prepoznao. Reper se zamerio i legendarnom Robertu De Niru jer, kaže De Niro, nema poštovanja ni prema kome. Naime, glumac je zamolio Džej Zija da snimi pesmu za njegov filmski festival. Džej Zi je pristao ali onda mu se mesecima nije javljao na telefon.

Lea Mišel

Iako je imala ulogu simpatične i talentovane Rejčel u seriji Glee, Lea je na setu, rekli su njene kolege, bila noćna mora. Kasnila je na snimanja i  ponašala se poput dive. Često se iživljavala i na tehničkoj ekipi jer ju je nerviralo kada nije sve "išlo po planu".


Zoi Dešanel

Iako je rekla da je napustila petu sezonu serije "Nova djevojka" u kojoj glumi i koju producira kako bi se posvetila majčinstvu, Zoi  je, šuška se, navodno oterana. Glumica je na setu, kažu članovi ekipe, bila nesnosna. Zahtevala je nemoguće i izmišljala nova pravila svakodnevno i time otežala svima posao.


Ketrin Higl

Zbog svog ponašanja na setu "Uvoda u anatomiju', Ketrin je zaradila titulu jedne od "najtežih" glumica u Holivudu. Higl je za vreme snimanja uspela da se posvađa sa gotovo svim kolegama, a nije se libila ni da javno "blatiti" reditelja serija i filmova u kojima je glumila. Ketrin je odbila da primi nagradu Emi za "Uvod u anatomiju" jer je smatrala da je scenario "đubre".

Rasel Krou

Australski glumac pred kamerama je šarmantan ali u "stvarnom" okruženju je, šuška se godinama, agresivan i neugodan. Oskarovac je jednom prilikom recepcionara hotela pogodio telefonom u glavu jer mu se linija prekinula usred poziva sa ženom. Kasnije se pravdao da je "gađao zid". Komičarka Rebel Vilson otkrila je da kada mu je prišla da ga pozdravi, samo joj je poručio da"odje*e".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages/splash

Pročitajte još