Ovogodišnji filmovi Skarlet Johanson zgrnuli brdo para

Ovogodišnji filmovi Skarlet Johanson zgrnuli brdo para

Autor: | 28/12/2016

0

Skarlet Johanson našla se, zahvaljujući ulogama u filmu o superjunaku "Captain Amerika: Civil War" i holivudskoj satiri "Hail Caesar", na vrhu liste glumica i glumaca čiji su filmovi najviše zaradili u godini koja se završava.

Magazin "Forbs" je objavio da su filmovi u kojima je glumila Skarlet Johanson 2016. zaradili ukupno 1,2 milijarde dolara.

Prvi kadrovi novog filma Skarlet Johanson "Ghost in the Shell" (video)

Na drugom i trećem mestu liste su njene kolege iz filma "Captain America" Kris Evans i Robert Dauni Džunior. Taj film kompanije "Volt Dizni" s ukupnom zaradom od 1,15 milijardi dolara vodeći je po zaradi u svetu 2016, prema podacima sajta boxofficemoji.com.

Australijska glumica Margo Robi je na četvrtom mestu sa "zaradom" od 1,1 milijarde američkih dolara zahvaljujući ulozi u dva filma komapnije "Warner Bros", "Suicide Squad" i "The Legend of Tarzan".

Tako mlada a već miijarderka: Skarlet Johanson je najbogatija holivudska glumica

Na "Forbsovoj" listi preovlađuju filmovi o superjunacima i filmovi snimljeni prema stripovima, uključujući "Batman v. Superman: Dawn of Justice" i "Deadpool".

Britanka Felisiti Džons prvi put se našla na "Forbsovoj" listi, zahvaljujući ulogama u "Rogue One: A Star Wars Story", trileru "Inferno" i magičnoj dečjoj priči "A Monster Calls". Felisiti Džons je na devetom mestu - "njeni" filmovi su zaradili 805 miliona dolara.

Skarlet Johanson otkrila razloge razvoda od Rajana Rejnoldsa

"Forbs" je svoje kalkulacije temeljio na ukupnoj prodaji ulaznica za filmove vodećih holivudskih glumaca, ali nije računao animirane filmove.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti