Kameron Dijaz: Pronašla sam najidealnijeg muža na svetu

Kameron Dijaz: Pronašla sam najidealnijeg muža na svetu

Autor: | 23/01/2015

0


Jedna od najpopularnijih holivudskih glumica Kameron Dijaz venčala se prošlog ponedeljka sa svojim emotivnim partnerom Bendžijem Madenom, pevačem grupe „Gud Šarlot“. Četrdesetdvogodišnja zvezda i sedam godina mlađi muzičar zabavljali su se devet meseci, a pred katolički Božić u decembru su se verili. Iako niko nije očekivao da će se samo desetak dana posle prosidbe venčati, oni su se lako odlučili na taj korak, a svečanu ceremoniju organizovali su u glumičinom domu u Los Anđelesu, gde neko vreme zajedno žive.
- Srećni smo što počinjemo novo zajedničko putovanje okruženi najbližim prijateljima i porodicom - pisalo je u saopštenju mladenaca koje su podelili sa čitaocima magazina „People“.
Na venčanju je bilo više od stotinu zvanica, a na listi gostiju našle su se i mnoge velike zvezde kao što su Dru Barimor, Riz Viterspun, Gvinet Paltrou, Lajonel Riči, Rajan Adams i mnogi drugi. Sa njima su bili i Bendžijev brat Džoel, kao i njegova supruga Nikol Riči.
Prema rečima insajdera, koje prenose svi svetski mediji, najuzbudljiviji trenutak bio je kada je Džoelov i Nikolin sin, petogodišnji Sperou nosio burme do oltara. Njemu je prstenje iznenada ispalo pa su mladoženja i njegov brat neko vreme morali da ga traže, što je sve goste nasmejalo do suza.
Tokom ceremonije Kameron je održala veoma dirljiv govor, u kome je, između ostalog, rekla da je toliko dugo čekala na udaju zato što ranije nije imala pored sebe pravog muškarca i kako je sigurna da je našla najidealnijeg muža na svetu. Njen suprug joj je šaljivo zahvalio što je ceremoniju sama organizovala, pa su njemu ostale samo dve obaveze - da poruči tortu i da osmisli muzički repertoar.
Mladencima su na slavlju pevali Rajan Adams i Lajonel Riči, a kasnije su svi uživali uz muziku didđeja Patrika Beltona, koji je puštao popularne hip-hop hitove. Slavlje je trajalo do jedan sat posle ponoći, kada su morali da isključe muziku zbog žalbi koje su uputile komšije. Za razliku od uobičajenih standarda, Dijazova i Maden odlučili su da svoj medeni mesec provedu kod kuće i da potpuno uživaju u toplini svog doma.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin