Tri godine od smrti Vitni Hjuston porodica pop dive suočava se sa novom tragedijom

Tri godine od smrti Vitni Hjuston porodica pop dive suočava se sa novom tragedijom

Autor: | 11/02/2015

0

Biografska priča o životu Vitni Hjuston premijerno je prikazana na američkoj televizijskoj mreži "Lifetime". Ubrzo su usledile i prve, podeljene reakcije publike i kritike, ali i oštar odgovor porodice pokojne zvezde koja se od početka nije slagala sa realizacijom ove priče.
- Produkcija je samo tražila način da privuče pažnju javnosti, ali je potpuno pogrešno da na takav način prikažu nekoga ko se uprkos brojnim izazovima trudio da živi dostojanstveno - stoji u saopštenju razočarane porodice. Oni smatraju da je ovim delom rediteljka Anđela Baset, koja sebe predstavlja Vitninom velikom prijateljicom, bacila ljagu na lik i delo proslavljene pevačice.
- Takvo iskorišćavanje prijateljstva je nepoštovanje Vitni, ali i šamar njenim pravim i odanim prijateljima - zaključila je porodica preminule glumice. Rodbina muzičke dive tvrdi i da Anđela i Vitni nisu bile toliko bliske kako je rediteljka želela da prikaže.
Danas se navršava tri godine od smrti pevačice anđeoskog glasa, a njena porodica suočava se sa novom tragedijom, s obzirom na to da je Vitnina kćerka Bobi Kristina pronađena bez svesti u kadi svog doma, te da je od tada priključena na aparate koji je održavaju u životu, a američki mediji spekulišu da se porodica dogovorila da dozvoli lekarima da ih danas isključe.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Vitni Hjuston