Melani Grifit estetskim korekcijama leči tugu posle razvoda od Antonija Banderasa

Melani Grifit estetskim korekcijama leči tugu posle razvoda od Antonija Banderasa

Autor: | 06/05/2015

0

Prošlo je gotovo godinu dana od završetka jedne od najdugovečnijijh holivudskih ljubavnih priča, osamnaest godina dugog braka Melani Grifit i Antonija Banderasa. On uživa u novoj emotivnoj vezi, dok se bivša partnerka latino zavodnika teško nosi sa činjenicom da više nisu zajedno.
Bivša supruga pedesetčetvorogodišnjeg glumca teško podnosi činjenicu da je on otpočeo novu ljubavnu priču sa dve decenije mlađom devojkom Nikol Kimpel. Saznanje da je njena velika ljubav sreću pronašla u zagrljaju znatno mlađe osobe uzdrmalo je ionako poljuljano samopouzdanje pedesetsedmogodišnje glumice, koja čini sve što je u njenoj moći kako bi se podmladila i izgledala što atraktivnije. Među poslednjim pokušajima je i prošlonedeljna poseta jednoj ordinaciji za estetsku hirurgiju u Los Anđelesu, u kojoj se Grifitova podvrgla još jednoj u nizu korekciji lica.
Početkom godine glumica je sa desnog ramena uklonila tetovažu sa imenom bivšeg supruga, a izvori bliski glumici kažu da svakodnevno provodi nekoliko sati u teretani, trudeći se da napornim treninzima poboljša tonus mišića i zategne kožu. U želji da izgleda što mlađe, kćerka slavne Tipi Hedren u šestoj deceniji izgleda sablasno mršavo, a njoj bliski ljudi plaše se da bi mogla ozbiljno da naruši zdravlje ukoliko nastavi ovakvim tempom. Više je nego očigledno da je Antoniova nova ljubavna veza težak udarac za Melaninino već poljuljano samopouzdanje, a njegova nedavna izjava da uzrok kraha njihovog braka nije treća osoba, bivšoj gospođi Banderas očito ne zvuči uverljivo.
I dok markantni Španac uživa u putovanjima sa novom izabranicom, Melani vreme uglavnom provodi u društvu svoje kćerke iz prvog braka Dakote Džonson, zvezde filma “Pedeset nijansi siva”. U međuvremenu, poznata filmska zvezda nada se da će od suda dobiti potpuno starateljstvo nad njenom i Antoniovom kćerkom Stelom, kao i da će imovina stečena tokom braka biti adekvatno podeljena. Prva na listi naći će se njihova luksuzna vila u Los Anđelesu, koja je pre nekoliko dana stavljena na prodaju, a procenjena je na oko šesnaest miliona dolara.

Autor: Deana Đukić, Life Content 

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Stana Luković hellomagazin