Geri Halivel i Kristijan Horner: Dan za pamćenje

Geri Halivel i Kristijan Horner: Dan za pamćenje

Autor: | 03/06/2015

0

Bivša članica nekada jedne od najpopularnijih grupa "Spajs grls" Geri Halivel ispunila je svoje snove - zavetovala se na večnu ljubav izabraniku Kristijanu Horneru, direktoru tima "Red bul" iz "Formule 1". Svečani čin venčanja održan je u idiličnom ambijentu malog mesta Voburm u Bedfordširu. Poznata mlada blistala je u raskošnoj beloj venčanici, izrađenoj od najfinije čipke, sa dugačkim elegantnim velom, koju je specijalno za tu priliku dizajnirala britanska dizajnerka Filipe Lepli. Po izlasku iz crkve "Sveta Marija", sa osmehom na licu Geri je izjavila:
- Ovo je neverovatan dan, ispunjen sa mnogo ljubavi, radosti i smeha.
Uz nju je sve vreme bila njena devetogodišnja kćerka Blubel Madona, koju ima iz veze sa američkim ekonomskim stručnjakom Sašom Gervasijem. Devojčica je izgledala savršeno u plavoj haljini sa venčićem od cveća na glavi i identičnim buketom u rukama. Mala Blubel imala je čast da majku odvede do oltara, gde je čekao njen izabranik, dok joj je kuma na venčanju bila starija sestra Natali, koja je na ceremoniji zablistala u toaleti sivog kolorita.
Mlada je stigla u crkvu automobilom marke "rols rojs", i na njenom licu nije se mogla videti ni trunka nervoze, iako je pred njom bio jedan od najvažnijih događaja u životu.
Završetak crkvene ceremonije začinio je romantični poljubac mladenaca na stepenicama crkve iz 19. veka, što su gosti ispratili aplauzom i uzvicima oduševljenja. Posle toga, novopečeni bračni par poveo je kolonu zvanica ka raskošnom zdanju dvorca "Woburn Abbey", u kome je priređena glamurozna proslava. Na ulazu u ovo velelepno zdanje bio je prostrt veliki beli šator, ispod koga su domaćini dočekivali goste i primali čestitke. Jedan od najemotivnijih trenutaka bio je mladino izvođenje pesme "Wannabe". Reč je o prvom hitu grupe "Spice Girls", koja za poznati par ima posebno značenje.
Pre venčanja mladenci su se zabavljali više od godinu dana, a zavet na večnu ljubav podelili su sa mnogim slavnim ličnostima, njihovim prijateljima. Među zvanicama bila je i Gerina bivša koleginica iz benda Ema Banton, koja je došla u društvu sinova Boa i Tejta, kao i Melani Dženin Braun, dok su Melani Džejni Čizom i Viktorija Bekam izostale sa gala slavlja. Supruga slavnog fudbalera Dejvida Bekama uputila joj je čestitku preko “Instagrama”. Postavila je njihovu zajedničku fotografiju sa emotivnom porukom: "Moja prelepa prijateljica. Šaljem ti ljubav i sreću. Tako sam tužna što ne mogu da budem sa tobom na ovaj poseban dan. Volim te."
Četrdesetdvogodišnja pevačica i njen godinu dana mlađi partner verili su se u novembru prošle godine, a pevačica je srećnu vest objavila u oglasu u "Tajmsu". Njihovi prijatelji kažu da Geri i Kristijan deluju kao idealan par i da se veoma slični, zbog čega im predviđaju sjajnu zajedničku budućnost. Horner iz veze sa Beverli Alen ima dvogodišnju kćerku Oliviju, u čijem će odrastanju aktivno učestvovati, iako je samo šest meseci posle njenog rođenja raskinuo četrnaest godina dugu vezu sa njenom majkom.

Piše: Zvezdana Milovanović; Life Content
Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: geri halivel