Kejtlin Džener: Mesec dana nakon promene pola ponela titulu ikone stila

Kejtlin Džener: Mesec dana nakon promene pola ponela titulu ikone stila

Autor: | 01/07/2015

0

Kejtlin Džener već nekoliko dana boravi u Njujorku gde obilazi LGBT udruženja i organizacije. Interesovanje za njene motivacione govore ne jenjava, a slobodne trenutke nekadašnji šampion u atletici koristi za obilazak grada, večere u ekskluzivnim restoranima i šoping. Uprkos tome što u telu žene živi tek mesec dana Kejtlin je savršeno stilizovana - kada je reč o obući i detaljima, od izbora tašne do šminke, nije napravila nijednu grešku. Ipak, Kejtlin se požalila paparacima koji je u stopu prate da joj je teško, zbog veličine stopala, da kupi savršenu obuću, te da za sada nosi jedne crne sandale sa visokom potpeticom koje su joj najudobnije, a potom je u ozbiljnom tonu ispričala zbog čega se posvetila držanju motivacionih govora i pojavljivanja u javnosti.
- Ne radim ovo zbog novca, radim ovo kako bih pomogla sebi i drugima- odgovorila je na pitanje koji su motivi njenog eksponiranja.
Američki mediji uporedili su stil odevanja Kejtlin i njene bivše supruge Kris i poćerki Kim, Kloi i Kortni Kardašijan i zaključili da je, poput ostalih članova čuvene rijaliti porodice sjajno stilizovana.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Kejtlin Džener

Pročitajte još