Miranda Ker u Beču predstavila svoju prvu kolekciju nakita

Miranda Ker u Beču predstavila svoju prvu kolekciju nakita

Autor: | 03/07/2015

0

Manekenka Miranda Ker okušala se u ulozi dizajnera i kreirala svoju prvu kolekciju nakita. Muza kuće "Svarovski" i dugogodišnje zaštitno lice ovog čuvenog brenda ponovo sarađuje sa prestižnom austrijskom firmom precizno sečenih kristala, ali ovog puta nosiće komade nakita koje je sama dizajnirala.
Tridesetdvogodišnja autralijska lepotica u Beču je predstavila svoju kolekciju nakita, a predstavnici kompanije "Svarovski" izjavili su da je ona, pored toga što je savršena muza za njihove kampanje, koja predstavlja različitost u svom životnom stilu, zapravo ikona stila i dobrog ukusa, te da uvek izgleda fantastično, bilo da se radi o ležernim trenucima ili momentima na modnoj pisti.
Mirandina kolekcija sastoji se od dve linije "Diapason" i "Duo" i skup je modernih ogrlica, narukvica i minđuša, a istovremeno predstavlja simbole koji su veoma važni nekadašnjoj supruzi Orlanda Bluma - ljubav, radost, duh, snagu, milosrđe...
- Svaki simbol u kolekciji veoma mi je značajan - rekla je ona i otkrila da će njena kolekcija biti idealan poklon za Božićne praznike, te da će se u prodaji naći sledećeg meseca.

Autor: Hellomagazin.rs

Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: miranda ker