Našla partnerku koja će je najbolje razumeti: Kejtlin Džener u vezi sa transseksualkom

Našla partnerku koja će je najbolje razumeti: Kejtlin Džener u vezi sa transseksualkom

Autor: | 12/07/2015

0

Kejtlin Džener od nedavno je u vezi sa Kendis Kejn, takođe transseksualkom.

Brus Džener, bivši olimpijski prvak i muž Kris, mame sestara Kardašijan, odnedavno je postao Kejtlin Džener. I baš onako kako je bio dobar frajer nekada, sada je super zgodna žena.

A da to svi primećuju, jasno je i po tome što je odnedavno Kejtlin u vezi sa glumicom Kendis Kejn. Zanimljivo je da je Kendis takođe rođena u muškom telu, ali se nije dobro osećala u svojoj koži sve dok nije postala žena.

I, sada su ove dve zgodne žene u vezi. Jer ko će ih bolje razumeti, nego jedna drugu. Kendis je kroz transformaciju prošla pre Kejtlin.

Njih dve su se upoznale na gej paradi u Njujorku i, kažu, varnice su odmah sevnule. Sada su počele da izlaze zajedno i tako potvrdile svoju ljubav.

Izvor blizak paru je rekao da "između Kejtlin i Kendis postoji savršena hemija".

- Posle ogromne promene u svom životu, Kejtlin je spremna da ponovo otvori svoje srce i ko je mogao da pomisli da će naći savršeniju osobu od Kendis? Ona je suštinski prošla kroz iste borbe i konfuzije, tako da je savršena osoba koja može pomoći da nastavi svoj put do potune promene. Kendis je, uz to, pametna, zabavna, talentovana i veoma seksi. Šta ćete više - kaže izvor.

Komentari (0)

Loading
, Foto:splashnews hellomagazin

Pročitajte još