Fifti Sent ostao bez prebijene pare

Fifti Sent ostao bez prebijene pare

Autor: | 14/07/2015

0

Fifti Sent (50 Cent) podneo je zahtev za bankrot nekoliko dana pošto mu je sud naložio da plati pet miliona dolara na ime tužbe za kršenje privatnosti. Reper i glumac čije je pravo ime Kertis Džekson III podneo je zahtev za stečaj sudu u Hartfordu, država Konektikat.

Džekson je vlasnik ogromne vile u obližnjem Farmingtonu koju je kupio od boksera Majka Tajsona. U podnesku se navodi da je imovina autora albuma "Get Rich or Die Tryin'" između 10 i 50 miliona dolara i da su njegovi dugovi primarno privatne, a ne poslovne prirode.

Naime, Džekson je u nedelju platio pet miliona dolara Lastoniji Leviston koja ga je tužila da je neovlašćeno "šerovao" njen privatni seks video. Sud je ove sedmice trebalo da razmotri i dodatni kazneni iznos koji bi mogao da bude između 10 i 50 miliona dolara, kolika je Džeksonova imovina.

Reperov advokat pojasnio je da pošto je bankrot "privatan" to znači da će FIfti Sent moći da nastavi poslovne poduhvate i radi kao zabavljač, prenose agencije.

Fifti Sent iskoristio je 2009. privatni snimak Levistonove kako bi dodatno iritirao svog tadašnjeg rep rivala Rika Rosa koji se ne pojavljuje u snimku ali ima ćerku sa Levistonovom. Džekson je svetsku slavu stekao albumom "Get Rich or Die Tryin'" i hitom "In Da Club" ali i životnom pričom koja uključuje i devet ranjavanja buduci da je bio diler kreka. Uz muziku, počeo je i da glumi a investirao je i u druge biznise - odeću i audio opremu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:GULIVER/GETTYIMAGES hellomagazin