Kortni Kardašijan blista u belom uprkos nedavnom ljubavnom krahu

Kortni Kardašijan blista u belom uprkos nedavnom ljubavnom krahu

Autor: | 14/07/2015

0


Kortni Kardašijan
nedavno je stavila tačku na devet godina dugu vezu sa Skotom Disikom, a uprkos tome što su je zbog suprugove nevere mnogi sažaljevali, rijaliti zvezda pokazala je da uživa u novostečenoj slobodi.
Samo dan nakon što su u javnost dospele fotografije na kojima se otac njene dece provodi na plaži u zagrljaju bivše devojke, Kortni je odevena u belo, otišla sa sestrama Kim i Kloi Kardašijan na večeru.
Porodica i sestre joj u ovom trenutku pružaju najveću podršku i pomogle su joj da priredi zabavu povodom drugog rođendana svoje kćerkice Penelope.
Tridesetšestogodišnja rijaliti zvezda na Instagramu je otkrila da u društvu sestara svakodnevno vežba, a savršenu liniju istakla je na fotografiji koju je danas objavila na istoj društvenoj mreži.
Obučena u belu haljinu Kortni je napisala da je došlo vreme da se ona oduži Kloi, te je otišla u njenu kuću da joj zalije biljke.
Modni stručnjaci i psiholozi navode da nije slučajno što se rijaliti zvezda u ovom trenutku odlučuje za garederobu bele boje želeći tako svima da stavi do znanja da je ona ta koja je u ovom slučaju nevina, te da je jedini krivac za rastanak njen bivši dečko.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Kourtney Kardashian / Instagram