Poznate mame koje nisu planirale trudnoću

Poznate mame koje nisu planirale trudnoću

Autor: | 16/07/2015

0


Kada je Kortni Kardašijan otkrila da nikako nije planirala da ostane trudna po treći put, mnogima se njena izjava učinila kao grubo sročena. Međutim, i druge zvezde svetskog šou-biznisa priznale su da su ih rode iznenadila.


Kortni Kardašijan
Baš kao i sva bitna događanja u životu porodice Kardašijan, ni ovo nije moglo da prođe mimo televizijskih kamera.

Da drama bude veća, Kortni je odlučila da vest o trudnoći podeli sa milionskim auditorijumom u samoj završnici prošle sezone ovog rijalitija. Tada je pred publikom i priznala da treće dete nisu planirali.


Megan Foks
Glumica Megan Foks mama je dvojice dečaka. Ona i njen suprug Brajan Ostin Grin postali su prvi put roditelji pre skoro tri godine a ubrzo potom i drugi put, a Megan je priznala da su je obe trudnoće prilično iznenadile.

Kada je gostovala u emisiji Elen Dedženeris, glumica je otkrila voditeljki da izvesno vreme neće dozvoljavati suprugu da joj se previše približi zbog straha da bi ponovo mogla da ostane u drugom stanju

Hali Beri
Glumica Hale Beri priznala je da ju je druga trudnoća poprilično iznenadila. Nakon što se rastala sa ocem prvog deteta, manekenom Gabrijelom Orbijem, Hale Beri se udala za kolegu Olivijea Martineza a u 46 godini glumica je ostala u drugom stanju.

- Moje stanje u šali zovu "gerijatrijska trudnoća". Mislila sam da to ne može da mi se desi... Jer znate, sve sam bliža menopauzi, pa kada se ovo desilo doživela sam ozbiljan šok - rekla je glumica kada je gostovala u emisiji Elen Dedženeris.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash, Instagram hellomagazin

Najnovije vesti