Suze radosnice: Kejtlin Džener dobila nagradu za hrabrost (video)

Suze radosnice: Kejtlin Džener dobila nagradu za hrabrost (video)

Autor: | 16/07/2015

0


Kejtlin Džener (65) u suzama se zahvalila svojoj porodici kada je sinoć primila Artur Eš nagradu za hrabrost u Los Anđelesu.

Ona nije mogla da zaustavi suze na kraju svog govora, dok se zahvaljivala svojoj porodici, uključujući majku, sestre i devetoro dece koji su bili u publici.

- Moj najveći strah je bio da ću povrediti nekog drugog, pre svega moju porodicu i moju decu. Zahvalna sam što vas imam u svom životu, hvala vam - rekla je ona brišući suze.

Kejtlin je za ovu priliku izabrala belu Versaće haljinu, koja je napravljena specijalno za nju, i posebno se zahvalila svojoj majki Ester, koja je na ceremoniju došla iako je nedavno operisana. Suze nisu mogle da zaustave ni njegove ćerke Kajli i Kendal Džener, a u publici su bile i Kim, Kortni i Kloi Kardašijan, kao i Dženerovi sinovi Brendon i Brodi, dok je samo Rob Kardašijan bio odsutan.

Kejtlin je u svom govoru istakla da je ova promena bila veoma teška za nju, te uputila apel javnosti za bolje poštovanje transrodnih osoba, pogotovo mladih.

Podsetimo, pre nego što je postala Kejtlin, ona je bila Brus Džener, uspešni sportista koji je osvojio zlatnu medalju u dekatlonu na Olimpijskim igrama 1976. godine. Nakon brojnih spekulacija, on je u aprilu priznao da je odlučio da promeni pol, te da se ceo život osećao kao žena.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty hellomagazin
Tagovi: Kejtlin Džener

Pročitajte još

Najnovije vesti