Šeron Stoun: "Incident" na aerodromu

Šeron Stoun: "Incident" na aerodromu

Autor: | 18/07/2015

0

Bez obzira na činjenicu da se opasno bliži šezdesetoj godini života, holivudska diva Šeron Stoun i dalje je mlada u srcu, i trudi se da to pokaže na svakom koraku.

Kada je juče sa najmlađim sinom Kvinom krenula put kalifornijskog Diznilenda, na sebi je imala majicu sa likom Mini Maus. Putnici koji su je u tim trenucima prepoznali dok je čekala avion na aerodromu u Los Anđelesu nisu se ustručavali da joj priđu i zatraže autogram, a dobro raspoložena glumica se glasno nasmejala kada joj je jedan obožavalac pružio sliku sa čuvenom scenom iz "Niskih strasti", kad prekršta noge bez donjeg veša.

Šeron se potpisala na fotografiji staroj skoro četvrt veka, ali je za svaki slučaj skrenula pogled svom sinu kako je ne bi video u izdanju kojim je svojevremeno osvojila svet. Pre devetogodišnjeg Kvina zanosna glumica je usvojila i dečake Roana i Lerda.

Iako na glamuroznim događajima uvek izgleda besprekorno, u modelima najvećih kreatora današnjice, glumica kod kuće voli da nosi garderobu u kojoj se oseća komotno, a omiljene su joj majice sa crtanim likovima i smešnim mrtvačkim glavama. Kako je jednom prilikom objasnila, tim printovima prkosi smrti iz čijih se kandži jedva iščupala nakon moždanog udara.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver / Splash News
Tagovi: šeron stoun

Najnovije vesti