Pop diva se vratila: Dženet Džekson snimila spot za novu pesmu (video)

Pop diva se vratila: Dženet Džekson snimila spot za novu pesmu (video)

25/07/2015

0

Pop ikona Dženet Džekson nedavno je obradovala svoje fanove kada je najavila povratak na svetsku scenu, a sada kao da je rešila da što pre nadoknadi sedam godina pauze. Najava povratka, novi singl No sleeep, turneja Unbreakeble, pa je sada došao na red i na novi spot.

Dženet je u toku jučerašnjeg dana na svoj zvanični sajt pokrenula odbrojavanje, dok su se uzbuđeni fanovi pitali šta im to njihov idol sprema, a onda je na njenom zvaničnom Jutjub kanalu objavljen spot za povratnički singl No sleeep.

Novi spot doneo je i novu verziju pesme, pa dok je na zvaničnom singlu Janet sama otpevala ovu pesmu, u novoj verziji joj se pridružio R&B pevač J.Cole.

Spot donosi jednu intimnu i romantičnu atmosferu, gde vidimo Janet u kući dok pevajući doziva svoju ljubav.

Fanove je posebno iznenadio vezuelni deo gde pevačica podiže lupu i tada kreće udubljenje kroz koje sve vreme vidimo pevačicin lik, kao i deo gde odaje počast svom bratu, pokojnoj pop legendi, Michaelu Jacksonu. Zatim, pevačica odlazi u sobu gde je čeka J.Cole, koji se odjednom klonira u više likova i tada oni pevaju pesmu do kraja spota.

Pevačica izgleda fascinantno u spotu, pa su fanovi uporedili ovaj spot sa That’s The Way Love Goes iz 1993. godine, dokazujući da je u njemu zvezda identična kao i u novom video materijalu.

Pogledajte povratnički spot Dženet Džekson i sami se uverite da pevačica izgleda kao da je zamrznuta u vremenu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Splash News/Marija Milenković hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti