Pazi snima se: Skandali poznatih koji se ne mogu izbrisati (video)

Pazi snima se: Skandali poznatih koji se ne mogu izbrisati (video)

Autor: | 28/07/2015

0


Skandale je moguće zataškati, demantovati ili ignorisati, ali kada je neki incident zabeležen na video snimku, čak je i najvećim svetskim zvezdama teško da od toga pobegnu. Pogledajte neke od najvećih skandala poznatih koje su zabeležile kamere.

Vinona Rajder

Slavna glumica je 2001. godine uhvaćena na sigurnosnim kamerama dok je krala robu vrednu preko 5.000 dolara iz jedne robne kuće na Beverli Hilsu. Tada je tvrdila da radi istraživanje za ulogu,ali je protiv nje podignuta optužnica i ona je proglašena krivom.



Solanž Nouls i Džej Zi

Jedan od najvećih skandala šoubiznisa desio se prošle godine kada je kamera u liftu zabeležila kako Bijonsina sestra napada njenog muža. Nakon toga su izdali saopštenje u kojem su izjavili da se radilo o porodičnom nesporazumu i da su se pomirili, a mediji i dalje spekulišu šta je bio pravi razlog ove svađe.



Kejt Mos

Supermodel često je krasila naslovne strane, ali nijedna nije bila tako šokantna kao kadasu objavljene njene fotografije kako šmrče kokain. Snimila ih je skrivena kamera u studiju u kojem je tada snimao njen suprug Pit Doerti. Zbog toga je izgubila mnogo ugovora sa prestižnim modnim kućama.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin