Sintija Nikson: Ne treba nam novi “Seks i grad”

Sintija Nikson: Ne treba nam novi “Seks i grad”

Autor: | 29/07/2015

0


Dok čitave legije fanova kultne serije “Seks i grad” nadaju, mole i preklinju autore za bar još jednu avanturu iz života četiri popularne Njujorčanke, Sintija Nikson, poznatija kao Miranda Hobs, smatra da nema potrebe za novim epizodama ili trećim delom filma.

- Ne treba nam još “Seksa i grada”, jer verujem da smo dobro naučili osnovne lekcije iz serije – da brak nije jedina stvar sa kojom počinje i sa kojom se završava svaka naša misao, i da prijateljstvo među ženama može da se meri sa jačinom koju imaju njihove veze sa muškarcima – objasnila je Sintija.

Glumica, koja ovih dana promoviše ostvarenje “Rut i Aleks”, kaže da industriji zabave nedostaju kvalitetne serije čije bi junakinje otvoreno pričale o ljubavnom životu, ali na onaj intrigantan način zahvaljujući kojem su se devedesetih godina proslavile Keri, Samanta, Šarlot i Miranda.

Iako je poslednja klapa “Seksa i grada” odavno pala, a nijedna od simpatičnih glumica nakon toga nije potpisala neki ozbiljniji filmski ugovor, čini se da je interesovanje za kultnim šouom u porastu. To se protivi svim pravilima televizije, jer čak i najgledanije serije vremenom padaju u zaborav.


- Imala sam zanimljivu situaciju tokom nedavnog boravka u Antverpenu. Dok sam sedela u restoranu, prišlo mi je nekoliko žena i zatražilo pomoć. Bili su im potrebni bračni saveti od “eksperta”. Gledala sam ih u čudu i samo rekla: “Izvinite, ali ja upravo ručam...” Iako već dugo nema “Seksa i grada”, teme iz serije su očigledno i dalje aktuelne. Uopšte ne shvatam kako to funkcioniše.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Promo
Tagovi: seks i grad