Monika Beluči dovela kćerke u Trebinje

Monika Beluči dovela kćerke u Trebinje

Autor: | 03/08/2015

0


Italijansku filmsku divu Moniku Beluči, koja sa Danijelom Krejgom privodi kraju snimanje novog filma iz serijala o Džejmsu Bondu, od juče ponovo možemo sresti na ulicama Trebinja, Nevesinja i ostalih hercegovačkih gradova. Zanosna glumica se još u junu vratila u ova mesta zbog rada na poslednjim scenama ostvarenja Emira Kusturice “Na Mlečnom putu”. S obzirom na činjenicu da je naš proslavljeni reditelj veliki perfekcionista, niko se ne čudi što snimanje traje već više od dve godine. Ali, niko se ne žali zbog toga, jer imamo priliku da češće viđamo Moniku u ovim krajevima. Zbog obaveza koje su je čekale u ulozi Bond devojke na kratko je skoknula do Italije, a od vikenda je ponovo gošća hotela “Platani”, u kojem su joj se ovog puta pridružile obe kćerke, Deva i Leoni.

Dolazak filmske dive uvek probudi veliku pažnju svih medija, ali građani Trebinja i okolnih naselja već su navikli na nju. Kako se čini, i ona na njih. Kažu da se toliko odomaćila, da je razmišljala i o kupovini kuće. Dok mama bude snimala, kćerke koje je dobila u braku sa kolegom Vensanom Kaselom sa dadiljama će odlaziti na bazen ili na jedno imanje na Klobuku na kojem se snima film i na kojem između ostalog postoji i ergela, gde su se prošli put igrale sa konjima. Skromna glumica je oduševljena poklonima koje je dobila od svojih domaćina, posebno ručno vezenim komadima garderobe tipične za taj kraj, koje često nosi.

Još se ne zna do kada će trajati snimanje i da li će ekipa ovog puta imati više sreće s vremenom, ali je Kusturica najavio da će film biti premijerno prikazan na festivalu u Kanu.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver / Splash News
Tagovi: monika beluči