Knjiga selfija Kim Kardašijan doživela debakl

Knjiga selfija Kim Kardašijan doživela debakl

Autor: | 05/08/2015

0

Iako je Kim Kardašijan, sa preko 40 milona pratilaca, druga najpopularnija ličnost na Instagramu, čini se da fanovi ove starlete ne žele da izdvoje desetak dolara da bi kupili knjigu selfija koju je priredila.

Knjiga selfija Kim Kardašijan nije zabeležila sjajnu prodaju

Prodaja knjige "Selfish" u kojoj je starleta uglavnom izložila fotografije koje je već podelila sa milionskim auditorijumom na društvenim mrežama, ne ide onako kako je planirala, pa je umesto očekivanog milionskog tiraža ova knjiga zabeležila samo 32.000 prodatih kopija.

Ova brojka nije velika budući da je knjiga popularne starlete u prodaji već tri meseca.

Međutim, kada se ovaj broj uporedi sa brojem prodatih primeraka knjiga koje su izdale njene sestre Kajli i Kendel Džener, kao i njhova majka Kris Džener - onda je zaključak da starleta Kim i dalje vodi.

Pre godinu dana, Kajli i Kendel Džener izdale su knjigu pod nazivom "Rebels: City of Indra: The Story of Lex and Livia" koja pripada žanru naučne fantastike, a nakon pet meseci knjiga je prodata u samo 12.000 primeraka.

Takođe, ni kuvar koji je izdala Kris Džener pod nazivom "In the Kitchen with Kris: A Kollection of Kardashian-Jenner Family Favorites" nije zabeležio sjajnu prodaju.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Splash News hellomagazin
Tagovi: kim kardašijan

Najnovije vesti