Ove slavne lepotice se ne plaše da pokažu svoje mane

Ove slavne lepotice se ne plaše da pokažu svoje mane

Autor: | 06/08/2015

0

Niko nije savršen, pa ni najveće svetske zvezde, ma koliko se trudile da u javnosti uvek izgledaju besprekorno. Ipak, mali je broj njih koji će svoje mane svima i da pokažu. Ovih pet zvezda su izuzeci.

Krisi Tajgen

A photo posted by @chrissyteigen on Apr 12, 2015 at 9:09pm PDT

Ova manekenka se ni ne trudi da uvek izgleda savršeno i nije joj problem da pokaže svoje nedostatke. Nedavno je na Instagramu objavila fotografiju svojih butina, na kojima se vide i strije. - Ne volim ih, ali one su deo mog tela, pa ih prihvatam - izjavila je ona jednom prilikom.

Džordžija Mej Džeger

A photo posted by Georgia May Jagger (@georgiamayjagger) on Jan 27, 2015 at 6:46am PST

Njen zaštitni znak je razmak među zubima koji ponosno nosi, a iako se to mnogima ne dopada, ona je uspela da izgradi uspešnu karijeru. Ispričala je da je često kritikuju na društvenim mrežama i da joj govore da bi trebalo da nosi protezu. Ipak, to je ne vređa.

- Svi misle da manekenke moraju da izgledaju savršeno. Mlade devojke ne shvataju da manekenke imaju probleme. Dobro je kada im pokažemo da smo svi mi ljudi - kazala je ona.

Kejt Vinslet

Slavna glumica ponosna je na svoje bore i ne dozvoljava da joj se lice zateže fotošopom na promotivnim slikama za njene filmove.

- Radije bih da mi govore da izgledam staro, nego da izgledam 'ispeglano' - kazala je Oskarovka, koja je jedan od najistaknutijih boraca protiv fotošopa.

Patriša Arket

I ova Oskarovka ima nesavršene zube.

- Kada sam bila tinejdžerka, rekli su mi da ako ne popravim zube, nikada se neću slikati za Plejboj. Odgovorila sam im: "Ko je rekao da želim da se slikam za Plejboj?" Nisam želela da izgledam savršeno. Nisam želela da budem neka devojka iz magazina. Nisam želela da menjam sebe kako bih izgledala aktraktivno. Toliko puta sam razgovarala o tome. Kako izgledam na filmu, kako ne izgledam na filmu... Kako bi trebalo da izgledamo? Muškarci ne moraju da vode takve razgovore - kazala je ona.

Lordi

A photo posted by Lorde (@lordemusic) on Jul 16, 2015 at 5:28am PDT

Ona je sa samo 16 godina postala jedna od najtraženijih muzičkih zvezda na svetu, a ono što ju je izdvajalo od drugih je i činjenica da nije pokušavala da se proslavi seksi oblačenjem, već isključivo svojim talentom. Otvoreno je govorila o svojoj borbi sa aknama, i često je na društvenim mrežama objavljivala neretuširane fotke bez šminke, te tako pokazala da se ne razlikuje od bilo koje druge tinejdžerke.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Getty Images; Instagram hellomagazin