Paris Hilton otvoreno o estetskoj hirurgiji: Doktor mi je zabranio botoks

Paris Hilton otvoreno o estetskoj hirurgiji: Doktor mi je zabranio botoks

Autor: | 06/08/2015

0

 

Paris Hilton ljudi ili obožavaju ili ne mogu očima da je vide. Trećeg nema. Tako su mišljenja o njoj bila drastično podeljena i nakon intervjua koji je dala magazinu "New You". Njeno visočanstvo, kako su je predstavili u uvodu, i naslednica lanaca prestižnih hotela, sasvim je drugačija od slike o razmaženoj bogatašici kakvu svet ima o njoj.

- Ta Paris koju poznajete već više od decenije – to nisam ja. Ona je samo moja uloga. Prava Paris je vrlo prizemna, fina i stvarna žena, koja ima sopstveni biznis i veliko srce. I veoma je ponosna – kaže tridesetčetvorogodišnja gospođica Hilton, koja je objasnila i zbog čega ne razmišlja o estetskoj hirurgiji.

- Ništa na sebi nisam radila. Srećna sam što sam slušala moju mamu koja mi je još od malih nogu davala korisne savete. Govorila mi je da se sklanjam od jakog sunca. Za to vreme moje prijateljice su se bukvalno pržile pod suncem svakog dana, pa sada izgledaju mnogo starije i sve koriste botoks. Pitala sam dermatologa da li je potrebno da i sama uradim nešto slično, ali on je odsečno odgovorio – ne. Ubedio me je da je moja koža savršena. Dakle, neću to učiniti. I neću korigovati grudi, nos, obraze, iako živim u Holivudu i okružena sam ljudima koji su uradili bar jednu plastičnu operaciju. Ja to jednostavno ne želim.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Getty Images, New You
Tagovi: paris hilton