Selma Hajek: Holivud me ne želi

Selma Hajek: Holivud me ne želi

Autor: | 07/08/2015

0

Zanosna Selma Hajek u Holivudu je dobro poznata kao jedna od otresitijih glumica koje nemaju dlake na jeziku i uglavnom govore ono što misle. Iako je, kako se danas poverila jednom američkom kanalu, tamošnji studiji baš i ne žele, ona ima pune ruke posla.

Možda im poslednjih godina nisam potrebna, ali iskreno – to me uopšte ne zanima – priznaje četrdesetdevetogodišnja zvezda, koja je za maestralnu ulogu Fride Kalo bila nominovana za Oskara. Još tada je izazvala Američku filmsku akademiju na megdan, tvrdeći da prestižnu nagradu nije osvojila najverovatnije zbog svog meksičkog porekla.

Za maestralnu ulogu Fride Kalo bila je nominovana za Oskara

Selma je producirala animirani film “Prorok”, rađen prema knjizi libanskog pisca Kalila Gibrana iz 1923. godine. Pozajmila je i glas glavnoj junakinji. Tim poslom je poslednjih meseci bila potpuno okupirana, a najveću inspiraciju pronalazila je u sedmogodišnjoj kćerki Valentini. Premijera “Proroka” zakazana je za 7. avgust.

- Reč je o ostvarenju koje je puno lepih misli, nade, optimizma i poštovanja prema detetu. Jer, deca zaslužuju sve počasti. Sva deca, u svim krajevima sveta. Drago mi je što sam više posvećena humanitarnom radu sa najmlađima nego šetnjama po crvenom tepihu. Priznanja koja sam za to dobila važnija su mi od filmskih – kaže Selma, koju smo prošle godine mogli da vidimo i na ulicama Beograda dok je snimala akcioni horor “Everli”.

U februaru 2009. udala se za francuskog milionera Fransoa-Anrija Pinjoa

Otkako se udala za francuskog milionera Fransoa-Anrija Pinjoa, vatrena Meksikanka putuje svetom i učestvuje u raznim dobrotvornim projektima koji je čine srećnom. A kada je žena srećna, ona jednostavno mora dobro da izgleda, smatra glumica.

- Pogledajte moje lice. Još nema botoksa. Četrdesete su mi donele mnoštvo avantura, uživam u svemu i sada sam sigurnija nego ikad da su godine samo stanje uma. Ipak, mnogi današnji muškarci su grozni, jer umeju da zaborave na svoje žene, pa čak i da ih ostave kad one uđu u drugu fazu života i dobiju koju boru na licu. Ipak, pravi muškarci su drugačiji – smeje se Selma, koju ovih dana možemo da gledamo i u romantičnoj komediji “Kako voditi ljubav sa Englezom”, pored Pirsa Brosnana i Džesike Albe.

Kako voditi ljubav sa Englezom

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver / Splash News, Guliver / Getty Images, Promo