Lejdi Gaga se vraća u Srbiju i ima jednu molbu

Lejdi Gaga se vraća u Srbiju i ima jednu molbu

Autor: | 08/08/2015

0


Pevačica koja se u junu provodila u Srbiji s verenikom najavila je da će ponovo doći u Beograd na jesen, a u međuvremenu je zamolila prijatelje da joj pošalju rakiju.

- Ledi Gaga je nedavno pozvala ljude s kojima se družila dok je bila u Beogradu. Zamolila ih je da joj organizuju ponovni dolazak na jesen s verenikom Tejlorom Kinijem! Filmadžije kažu za nju da je lafčina i raduju se ponovnom susretu. U međuvremenu, Gaga ih je zamolila da joj pošalju šljivovicu, koju je često pila dok se provodila u Srbiji - kaže naš izvor.

Ova njena molba nije iznenadila njene prijatelje iz Srbije, s obzirom na to da se Gaga nedavno na Instagramu pohvalila fotografijom na kojoj pozira u majici sa zanimljivim natpisom „Zaj*bi kolu, zaj*bi picu, treba nam samo šljivovica“.

Očigledno je da se zaljubila u našu zemlju, naše ljude i našu rakiju, pa je tokom Boravka u Beogradu često pripita izlazila iz restorana i klubova.

Međutim, odmah nakon napuštanja Beograda, raskinula je veridbu jer je sumnjala da ju je Tejlor varao s Beograđankama, s kojima se provodio u noćnim klubovima dok mu se ona nije pridružila.

Nakon raskida, njih dvoje su se međusobno „otpratili“ na Instagramu, ali su se vrlo brzo pomirili. Pomirenje će, po svemu sudeći, proslaviti u Srbiji.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Lady Gaga / Instagram hellomagazin
Tagovi: lejdi gaga