Kim Kardašijan se slikala gola kako bi dokazala da je u drugom stanju

Kim Kardašijan se slikala gola kako bi dokazala da je u drugom stanju

Autor: | 11/08/2015

0

Od klana Kardašijan nas zaista više ništa ne može iznenaditi. Verovatno ne postoji ni minut njihovih života koji nisu prikazali milionskom auditorijumu širom sveta.

Iako Kejtlin Džener, nekad poznata i kao Brus, ozbiljno preti da zaseni najveću zvezdu ove rijaliti dinastije, Kim Kardašijan je i dalje neuništiva. Koliko daleko je u stanju da ode pokazala je i sinoć kada je na “Tviteru” objavila selfi fotografiju na kojoj je – potpuno naga. Iako je ovim kontroverznim potezom nameravala da demantuje glasine kako je lažirala trudnoću, u prvom planu nije bio njen stomak, već – zadnjica. Ispod slike je naređala i “prigodna” objašnjenja puna ironije:

-  Prvo su govorili da sam previše mršava da bih bila u drugom stanju. Sad pričaju da sam previše krupna da bih bila u drugom stanju. Nekad se slikam pre nego što ručam, pa izgledam uže. A nekad se slikam posle jela, kada se “uvećam”.  Svaka žena drugačije prolazi kroz trudnoću. Zahvalna sam bogu na ovom čudu i ne interesuju me glasine i zlobni komentari – napisala je starleta, izazvavši gomilu reakcija što joj je, naravno, i bio cilj.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Splash Images, Instagram
Tagovi: kim kardašijan

Najnovije vesti