Sve za ulogu: Kejti Holms u najgorem izdanju do sada

Sve za ulogu: Kejti Holms u najgorem izdanju do sada

Autor: | 12/08/2015

0

Ne viđa se često Kejti Holms u ovako lošem izdanju, a za sve je kriva uloga u filmu "All We Had" koji trenutno snima u Njujorku. Reč je o njenom rediteljskom debiju u kom glumi i glavnu ulogu.

Kako je krenulo neće biti glumca u Holivudu koji se neće oprobati i kao reditelj. Nakon Anđeline Džoli, Rajana Goslinga i drugih, u rediteljsku stolicu je sela i Kejti. Ona režira filmsku adaptaciju romana Eni Vedervoks "All We Had" o samohranoj majci 13-godišnje devojčice koja pokušava da preživi u siromaštvu.

Snimanje filma u kom Kejti glumi glavnu ulogu počelo je početkom ove nedelje u Kvinsu, u Njujorku, a stanovnicima tog dela "velike jabuke" omogućio je susret sa slavnom glumicom u najgorem izdanju do sada.

Otkad je stala pred kamere Kejti nikad nije bila odevena sa manje stila, a preuska i kratka haljinica od džinsa iz 80-ih godina zadala je muke glumici na snimanju. Ipak, bivša supruga Toma Kruza se nije previše opterećivala podignutim obrvama prolaznika koji nisu mogli da se načude onome što vide.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Splash Images hellomagazin
Tagovi: kejti holms

Pročitajte još