Princ Vilijam upozorio paparace da prestanu da proganjaju njegovu decu

Princ Vilijam upozorio paparace da prestanu da proganjaju njegovu decu

Autor: | 14/08/2015

0

Iz palate Kensington, rezidencije vojvode i vojvotkinje od Kembridža, jutros je stiglo zvanično saopštenje, ili bolje reći upozorenje, upućeno paparacima i svima ostalima koji nemaju ovlašćenje da slikaju nihovu decu.

Princ Vilijam i i Kejt Midlton u pismu su naveli da poslednjih meseci traje neprekidna potera za njihovim sinom Džordžom i kćerkom Šarlot, zbog čega se svi osećaju kao da su pod prismotrom. Bilo je i nekoliko incidenata koje su izazvali fotoreporteri i koji su ugrozili sigurnost dece.

Jedan je otišao toliko daleko, da je iznajmio automobil sa tamnim staklima, dodatno pokrivenim i zavesama, i parkirao se tik uz deo kuće u kojem se deca obično igraju. Međutim, nije se baš najbolje sakrio, pa je završio u pritvoru.

Takođe, paparaci koriste i objektive kojima princa Džordža i princezu Šarlotu slikaju iz daljine dok se sa mamom šetaju privatnim parkovima ili posedima koji pripadaju Vindzorovima. Zbog ugrožavanja privatnosti najmlađih članova kraljevske porodice paparaci bi ubuduće mogli da snose vrlo ozbiljne posledice.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver / Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti