Upoznajte glavne dame novog filma o Džejmsu Bondu (video)

Upoznajte glavne dame novog filma o Džejmsu Bondu (video)

Autor: | 16/08/2015

0

Producenti filma „Sepktra” otkrili su nam malo više pojedinosti o ženskim likovima u novom filmu o Džejmsu Bondu koje tumače Italijanka Monika Beluči i Francuskinja Lia Sedu.

Belučijeva igra Lučiju Šaru, italijansku udovicu sa tajnama.

- Njen muž mafijaš je ubijen i Lučiju bi mogla da zadesi ista sudbina - kaže Monika Beluči u vlogu objavljenom na zvaničnom sajtu 007.com.

- Pomislio sam da bi Monika bila savršen izbor za taj lik. Ona zrači nekim zavodljivim prisustvom i u životu i na filmu - kaže reditelj „Spektre” Sem Mendes.

Lia Sedu, zvezda kanskog pobednika „Plavo je najtoplija boja” već je glumila na engleskom u „Ponoći u Parizu” Vudija Alena i pored Toma Kruza u „Nemogućoj misiji: Protokol duh”.

Njena Madlen u „Spektri” je doktorka koju Lia opisuje kao „inteligentnu, osećajnu i humanu osobu”.

- Madlen je veoma emotivna, drčna i komplikovana osoba. Njen odnos sa Bondom je ključan za film, tako da nismo mogli da uzmemo neku sasvim nepoznatu glumicu. Bio nam je potreban neko sa određenom količinom životnog iskustva i zrelosti - objasnio je Mendes svoje viđenje ovog lika.

Uz ovo kratko video upoznavanje sa novim Bondovim damama, producenti su dodali proširenu verziju sinopsisa:

- Tajanstvena poruka iz prošlosti odvodi Bonda (Danijel Krejg) na odmetničku misiju prvo u Sjudad de Mehiko a potom i u Rim, gde upoznaje Lučiju Šaru (Monika Beluči), lepu i „zabranjenu” udovicu poznatog kriminalca.

Bond uspeva da se infiltrira na tajni sastanak i otkriva postojanje opasne organizacije poznate pod imenom Spektra.

U međuvremenu, novi načelnik Centra za državnu bezbednost u Londonu, Maks Denbi (Endru Skot) preispituje Bondove akcije i značaj MI6 i njenog šefa M (Rejf Fajns).

Bond krišom traži pomoć od Manipeni (Naomi Haris) i Kjua (Ben Višo) u pronalaženju Madlen Svan (Lia Sedu), ćerke njegovog starog neprijatelja Mister Vajta (Jesper Kristensen) koja bi mogla da ima ključ za rasplitanje mreže oko Spektre. Kao ćerka jednog ubice, ona razume Bonda više od drugih.

Dok se Bond približava srcu Spektre, saznaće jezivu vezu između njega i neprijatelja kome je na tragu, u liku Kristofa Valca.

Film stiže u srpske bioskope 8. novembra.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Getty Images hellomagazin
Tagovi: monika beluči