Ove lepotice su uspešne, zgodne i same

Ove lepotice su uspešne, zgodne i same

Autor: | 17/08/2015

0


Postoji mišljenje da je poznatim i uspešnim ženama teško da nađu partnera. Upravo ove žene imaju sve: lepotu i uspešnu karijeru, ali ne i partnera.

Rijana

Ni pevačica sa Barbadosa nema mnogo sreće sa muškarcima. Nakon što je stavila tačku na turbulentnu vezu sa kolegom Krisom Braunom, Rijana je svoj privatan život držala dalje od medija.

Tabloidi su je povezivali sa mnogim muškarcima, a osim glasina da je bila u vezi sa glumce Leonardom Dikaprijem trenutno se šuška kako je lepa pevačica sreću našla pored Luisa Hamiltona, vozača Formule 1 i bivšeg partnera Nikol Šerzinger.


Emilija Klark

Glumica Emilija Klark planetarnu popularnost je stekla ulogom u seriji "Igra prestola" a nedavno su je čitaoci "AskMen’s" portala proglasili za najpoželjniju ženu.

Ipak, lepa glumica još uvek uživa u statusu slobodne devojke.

Selena Gomez

Mlada pevačica i glumica Selena Gomez godinama je bila u vezi sa pevačem Džastinom Biberom, što joj tinejdžerke širom sveta nikako nisu mogle da oproste.

Nakon veze sa Džastinom, Selena se navodno sada zabavljala sa di džejem Zedom što ni jedno ni drugo nisu potvrdili.

Šarliz Teron

Ni Šarliz Teron nikako nema sreće sa muškarcima. Lepa glumica je bila u braku sa kolegom Stjuartom Taunsend devet godina, a nakon razvoda Šarliz je sreću našla uz kolegu Šona Pena.

Međutim, ni veza sa Penom nije potrajala uprkos tome što se par i verio a glumac je čak nameravao da usvoji sina svoje bivše verenice.


Kendal Džener

Supermodel Kendal Džener jedina je članica Kardašijan-Džener klana koja trenutno uživa u statusu slobodne devojke.

I dok članovi njene porodice vode turbulentne emotivne živote, čini se da je Kendal ipak odlučila da se posveti karijeri.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin

Pročitajte još