Upoznajte sestru Dejvida Bekama: Bivša debeljuca koja voli fudbalere

Upoznajte sestru Dejvida Bekama: Bivša debeljuca koja voli fudbalere

Autor: | 17/08/2015

0


Džoana Bekam (32) je najmlađi član porodice Bekam. Najstarija je Lin (42), a najpoznatiji Dejvid Bekam (40). Sve troje odrasli su sa roditeljima Sandrom i Tedom u Londonu.

Dok je penzionisani fudbaler zbog karijere živeo na različitim lokacijama širom sveta, Džoana je ostala da živi u blizini svojih roditelja.

Džoan je dugo radila kao frizerka i šminkerka u jednom salonu lepote u blizini svog doma, ali je nedavno rešila da pokrene samostalni biznis, a u tome joj je pomogao i brat, koji se pojavio na događaju povodom lansiranja kompanije.

S obzirom na to da je Dejvid propustio rođendan svoje najmlađe sestre, spekulisalo se da su njih dvoje u lošim odnosima, ali su to demantovali zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama.

Džoana izgleda voli fudbalere, pa je osim po svom stalnom bratu poznata medijima i po romansama sa igračima engleskih klubova. Bila je u vezi sa fudbalerom Džermejnom Defoom, kao i sa nekadašnjim Dejvidovim saigračem iz Mančester Junajteda, Dvajtom Jorkom, koji je 2004. godine optužen da ju je varao.

Džoan se po sopstvenom priznanju dugo borila sa depresijom, uzrokovanu nezadovoljstvom svojim izgledom, ali je 2003. godine drastično smršala i od tada je, kako kaže, povratila samopouzdanje. U jednom intervjuu izjavila je da je razmažena i da joj je šoping najveća ljubav.

Kaže i da joj je najveći idol Bijonse jer joj se sviđa njen modni stil, kao i Hali Beri zbog prirodne lepote.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin
Tagovi: dejvid bekam