Tom Džons izbačen iz žirija takmičenja "The Voice"

Tom Džons izbačen iz žirija takmičenja "The Voice"

Autor: | 17/08/2015

0

Tom Džons kritikovao je čelnike televizijske kuće BBC nakon što su ga otpustili sa mesta sudije u talent šouu "The Voice".

Legendarni pevač kazao je da mu je u četvrtak rečeno da se neće vraćati u žiri, samo 24 sata pre nego što su objavljena imena novih sudija. On je istakao da su ga izbacili bez ikakvih konsultacija i razgovora.

Velški pevač bio je član žirija u emisiji otkako je ona počela da se emituje. U petak je objavljeno da on više neće biti deo sudijskog tima, kao i pevačica Rita Ora, te da će njihova mesta zauzeti Paloma Fejt i Boj Džordž, koji će se pridružiti se Vil Aj Emu i Rikiju Vilsonu u žiriju pevačkog takmičenja.

Ovim povodom Tom se oglasio na Fejsbuku.

- U dobroj veri, kao deo tima, napravio sam mesta u svom rasporedu da budem angažovan u petoj sezoni, kao što sam radio i prethodne četiri godine. Podržavao sam šou i BBC od početka. Juče mi je rečeno, bez ikakvih konsultacija i razgovora, da se neću vraćati. Pošto sam i sam prošao kroz dosta transformacija tokom godina, podržavam i divim se kreativnim promenama. Ali biti informisan, kao stvar dužnosti i poštovanja, važan je deo kreativnih odnosa. Ovo nestandardno ponašanje od strane čelnika veoma je razočaravajuće. Uvek ću se diviti hrabrosti pevača koji učestvuju u emisiji, kao i produkcijskom timu koji je naporno radio da stvori sjajno gledalačko iskustvo za celu porodicu i publiku kod kuće. Emisiji želim sve najbolje - napisao je on.

Ovim povodom BBC je izjavio da nikome nije obećan angažman u takmičenju, pa ni Tom Džonsu. Fanovi su burno reagovali na ove vesti i stali na stranu 75-godišnjeg pevača. Mnogi su najavili da će bojkotovati "The Voice" zbog ove odluke.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin
Tagovi: tom džons