Nik Gordon se konačno oglasio nakon smrti Bobi Kristine

Nik Gordon se konačno oglasio nakon smrti Bobi Kristine

Autor: | 19/08/2015

0


Posle višemesečnog ćutanja i tragičnog kraja Bobi Kristine Braun, napokon se oglasio i njen verenik Nik Gordon. Podsetimo, kćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna preminula je 26. jula, ne probudivši se iz kome, a porodica je Gordonu zabranila da prisustvuje sahrani.

Tome su prethodile brojne spekulacije da je upravo on kriv za njenu smrt. Gordon je jutros na Tviteru objavio emotivnu poruku kojom se na određen način oprostio od Bobi:

- Kada gledam naše slike, one mi nekad izmame osmeh, a nekad se rasplačem. Srećan sam i blagoslovljen što sam te imao u svom životu. Zauvek ću te voleti.

Gordon je sve ovo vreme nedostupan za bilo kakve izjave. U junu je protiv njega podignuta optužnica za napad, izazivanje telesnih povreda i krađu novca od Bobi Kristine, a u dokumentima iznetim na sudu navodi se i da joj je dao toksični koktel, a potom je stavio u kadu punu hladne vode.

Sumnja se da je između njih izbila svađa koja se završila tragično. Zvanična istraga nije pokazala da je smrt kćerke slavne pevačice nastala pod sumnjivim okolnostima.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Getty/Splash