Starost je neprihvatljiva u Holivudu: Ove zvezde pokušavaju da zauvek ostanu mlade

Starost je neprihvatljiva u Holivudu: Ove zvezde pokušavaju da zauvek ostanu mlade

Autor: | 20/08/2015

0


Nigde starost ne takva kazna kao u Holivudu. I dok i dalje možete da vidite filmove u kojima muškarci u srednjim godinama zavode duplo mlađe žene, obrnuta tematika retko kada se probije na filmsko platno. Zbog toga i ne čudi što holivudske zvezde čine sve samo da malo zaustave vreme.

HARISON FORD


Holivudski glumac Harison Ford (73) nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da vreme neumitno teče. I dok ga svi pamte po besmrtnom liku u avanturističkom filmskom serijalu "Indijana Džons" dotle u stvarnosti Ford odavno ne izgleda kao lik koji ga je proslavio. Od mladalačkog izgleda ostala je samo minđuša u uhu i supruga Kalista Flokhart koja je mlađa od njega 22 godine.

KRIS DŽENER

A photo posted by @krisjenner on Aug 14, 2015 at 1:52pm PDT

Činjenica je da i sa 59 godina Kris Džener i dalje izgleda lepo i zavodljivo, ali isto tako je primetno da majka sestara Kardašijan i Džener ponekad pretera sa mladalačkim stajlingom. Gospođi Džener tako nije strano da odabere odevnu kombinaciju koja bi više pristajala njenim najmlađim ćerkama.

TOM KRUZ

Ubedljivi dokaz da se Tom Kruz nikako ne miri sa godinama koje ima je činjenica da i u 53 godini insistira na tome da snima filmove u kojima igra nepobedive akcione junake. U najnovijem nastavku filma "Nemoguća misija" Kruz je sve scene akcije snimao bez kaskadera pa je tako skakako sa zgrade u Beču i snimio nekoliko scena na krilu aviona u pokretu.

LEONARDO DIKAPRIO

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio (40) poznat je po dve stvari. Najpre po raskošnom glumačkom talentu a potom i po bogatom društvenom životu. Iako je ušao u petu deceniju života, Dikaprio i dalje vodi stil život koji više priliči nekom studentu. Konstantni provod po noćnim klubovima i privatnim jahtama u društvu supermodela čini suštinu njegovog stila života, kao i, u znatno blažoj varijanti, suštinu životnog stila prosečnog studenta.

MADONA

A photo posted by Madonna (@madonna) on Aug 16, 2015 at 8:34pm PDT

Ni kraljica popa Madona (57) nikako ne može da se navikne na svoje godine. I dok i dalje voli da provocira javnost kako muzikom tako i sveopštim javnim nastupom, ova pevačica je, za razliku od ostalih, rešena  da ukaže na svu nepravdu starosne diskriminacije.

- Više nigde nije prihvatljivo da nekoga diskriminišete zbog rase ili seksualne orjentacije. Međutim, to nije slučaj sa godinama, ali samo u slučaju žena, a ne muškaraca. Smatra se da kada žena napuni određen broj godina više ne može da se ponaša kao pre. Ja ne sledim ta pravila. Nikada nisam pa neću ni sada - rekla je svojevremeno pevačica.

GVINET PALTROU

Možda Gvinet Paltrou ne spada u red onih holivudskih zvezda koje očajnički nastoje da izgledaju mlađe nego što jesu, tim pre što glumica ima svega 42 godine. Pre bi mogla da konkuriše na listu onih koji očajnički žele da budu kul i bliski mlađoj publici. Tako se Gvinet posvetila davanju saveta o svemu i svačenu u svojim blogovima, a njen poslednji saveti, koji će vam otkriti kako se pravilno zeva, postao je predmet podsmeha na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Getty Images; Guliver / Splah News; Instagram hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti