Bruk Šilds – najduhovitija zvezda “Instagrama”

Bruk Šilds – najduhovitija zvezda “Instagrama”

Autor: | 21/08/2015

0

Holivudske dive se uglavnom trude da što lepše ispadnu na fotografijama koje postavljaju na društvene mreže, ali postoje i izuzeci od pravila. Na primer, Bruk Šilds. Lepa glumica proglašena je za najduhovitiju zvezdu Instagrama, jer na njenom profilu možete videti mahom simpatične slike na kojima se nimalo ne ustručava da sebe prikaže u smešnim situacijama, i sve to vrlo maštovito opisuje.

 

Reklo bi se da najviše voli fotografije nastale prilikom poseta zubaru i kozmetičaru. Tako je juče na licu imala masku spravljenu od vina, pored koje je napisala: “Potrudiću se da je ne popijem kad završim”, dok je pre neki dan bila skroz mokra nakon što je veliki talas zapljusnuo čamac u kojem se vozila.

 

Napravila je i parodiju na svoj veliki filmski hit “Plava laguna”, igrala tenis reketom većim od nje, a za “throwback thursday” često postavlja slike na kojima ima smešne izraze lica, kao što je jedna iz vremena studiranja na Prinstonu. Uostalom, možete i sami da se uverite zbog čega Bruk, koja inače važi za jednu od najnormalnijih holivudskih zvezda, ima na stotine hiljada pratilaca iz svih krajeva sveta.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Instagram
Tagovi: bruk šilds